آرون فرنکلین

آموزش باربیکیو تگزاسی

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

هنر دود و آتش

آرون فرانکلین که زمانی برای سرگرمی در حیاط پشتی خانه اش جوجه کباب باربیکیو می کرد، اکنون به خاطر رستوران «فرانکلین» برنده جایزه «James Beard» شده است. رستورانی که مردم ساعت ها پشت درب آن برای معروف ترین غذای آن یعنی «بریسکت» (گوشت سینه کبابی) صف می کشند. اکنون این متخصص باربیکیو تگزاسی شما را با فرآیند کند و هوس برانگیزش برای پخت غذاهایی مثل دنده، پورک و بریسکت کبابی و جوجه کباب آشنا می کند. با برش هایی دقیق و دمایی مناسب، شما نیز خواهید آموخت که چطور بهترین باربیکیو را آماده کنید.

آنچه دریافت می کنید
۱۶ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل آرون فرنکلین - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس آرون فرنکلین برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

معارفه

درس ۰۱
با استادجدید خود آشنا شوید: آرون فرانکلین، اسطوره باربیکیو در تگزاس مرکزی. این استاد تحسین شده باربیکیو در اولین کلاس خود شما را به رستوران معروف خود «فرانکلین باربیکیو» برده و برایتان در مورد دستورپخت ها و تکنیک هایی که در این کلاس خواهید آموخت توضیح می دهد.

آتش و دود

درس ۰۲
افروختن آتش بطور صحیح و کنترل مناسب آن عنصری کلیدی برای استادی در زمینه باربیکیو است. آرون در این قسمت تکنیک های خود برای برپایی آتش مناسب را نشان می دهد. همچنین او نحوه تحلیل دود آتش را به شما آموخته و دانش لازم برای ایستادن پای دستگاه باربیکیو را برای پخت جوجه کباب به شما ارائه می دهد.

دود: پورک بات (گوشت پهلوی گوسفند)

درس ۰۳
آرون در اولین جلسه آشپزی شما را گام به گام با دستورپخت گوشت لطیف و خوشمزه ی پهلوی خوک آشنا می کند. شما همه مراحل، از جدا کردن و ادویه زدن تا خرد کردن و لقمه کردن را از او خواهید آموخت.

دود: دنده گوسفند

درس ۰۴
اگرچه آرون به «بریسکت» های خاصش معروف است، اما در مورد دنده هم وسواس دارد. با روش امتحان شده ی آرون برای زمان بندی، دودی کردن و تکه کردن دنده ها جهت بدست آوردن کباب دنده ای آب دار و لذیذ آشنا شوید.

چوب

درس ۰۵
چوب و عطری که دود آن ایجاد می کند عنصر اساسی در آشپزی به سبک باربیکیو هستند. همراه با آرون به کنار کپه ای از الوار بروید و نحوه ی ارزیابی و انتخاب تکه های مناسب چوب برای آتش کردن را بیاموزید.

کبابی کردن: استیک و بروکلی

درس ۰۶
اگر آرون مشغول باربیکیو کردن با سرعت پایین در «فرانکلین باربیکیو» نباشد، در منزل مشغول کبابی کردن جوجه کباب روی منقل خانگی خود است. در این قسمت او روش های حرارت دهی مستقیم و غیر مستقیم برای پخت استیک ها و کبابی کردن بروکلی با سرعت بالا، طوری که بتوان هر روزی از هفته این کار را انجام داد، به شما آموزش می دهد.

کیفیت و انتخاب گوشت

درس ۰۷
آیا گوشت حیوانی که از علف تغذیه کرده با گوشت حیوانی که جو خورده باشد تفاوتی دارد؟ آیا گوشت تازه واقعا از گوشت یخ زده بهتر است؟ آرون روش های خود برای ارزیابی کیفی گوشت و انتخاب بهترین نوع آن را به شما آموزش می دهد.

آماده سازی: برش زدن بریسکت (گوشت سینه)

درس ۰۸
در اولین قسمت از مجموعه 5 قسمتی آموزش طبخ بریسکت تگزاسی، آرون تکنیک ها و روش های خود برای تمیز کردن، تکه کردن و شکل دادن به گوشت سینه را به شما آموزش می دهد.

دود: بریسکت بخش ۱

درس ۰۹
اولین مرحله از دودی کردن بریسکت (گوشت سینه) برپا کردن آتش و پخش کردن آن برای یکدست پخت گوشت است. با تکنیک های آرون برای افزودن چاشنی بطور یکنواخت در همه جای گوشت جوجه کباب و اهمیت طعم دهی در ساعات اولیه پخت آشنا شوید.

دود: بریسکت بخش ۲

درس ۱۰
در دومین مرحله از دودی کردن ۱۲ ساعتی بریسکت، با تکنیک های آرون برای رساندن حرارت به همه بخش های گوشت، طبخ یکدست و مداوم گوشت، حفظ آتش و برپا نگه داشتن آن آشنا شوید.

دود: بریسکت بخش ۳

درس ۱۱
تکنیک های آرون برای پیچیدن بریسکت، تست کردن نرمی آن، و تعیین زمان برداشتن گوشت از روی شعله و خنک کردن آن در آخرین مرحله از طبخ بریسکت را بیاموزید.

پایان: تکه کردن بریسکت

درس ۱۲
آرون روش دقیق خود برای تکه کردن و برش زدن بریسکت پخته شده جهت به حداقل رساندن هدر رفت و حداکثر ساختن تعادل در مزه را گام به گام به شما آموزش می دهد.

آماده سازی: سس

درس ۱۳
دستور پخت این سس اختصاصی تهیه شده برای مسترکلاس، با طعم تند و شیرین لذیذ، که آرون از آن روی دنده ها استفاده می کند را بیاموزید.

آفست اسموکر " دستگاه باربیکیو "

درس ۱۴
آرون پس از سال ها کار با دستگاه های آفست اسموکر دقیقا می داند که هنگام خرید به چه چیزهایی باید توجه و از چه مواردی باید پرهیز کرد. توصیه های او را بشنوید و تجربیات او را بیاموزید.

سرگذشت آرون و رسیدن به استادی

درس ۱۵
آرون مسیر خود را در باربیکیو با یک گوشت سینه و یک اسموکر ۹۹ دلاری آغاز کرد. سرگذشت غیر معمول آرون برای تبدیل شدن به استادی که اکنون هست را بشنوید و در مورد دلیل پیدایش این پدیده را بدانید.

قسمت ویژه: چگونه بریسکت پادشاه غذاها شد: تاریخچه باربیکیو تگزاس مرکزی

درس ۱۶
در این قسمت اضافی، آرون به بررسی ریشه های باربیکیو در تگزاس می پردازد؛ از مهاجران اروپایی تا پزشکان جنگ جهانی دوم. او به شما نشان می دهد که چطور گوشت سینه، بخشی که تکه کردن و پختن آن بسیار دشوار است، تبدیل به غذای مخصوص یک منطقه شد.
آرون فرنکلین
آموزش باربیکیو تگزاسی

آرون فرنکلین

آموزش باربیکیو تگزاسی

۱۶ درس

آرون فرانکلین به شما می‌آموزد که چگونه یک باربیکیوی خوشمزه رستوران سنترال تگزاس را طبخ کنید: شامل نحوه پختن سرسینه معروف خود و همچنین انواع دیگری از گوشت‌های دودی که آب از دهان هر کسی راه می‌اندازد.

٪۱۰۰ انحصاری

برای دسترسی به ویدیوهای آموزشی و موارد اختصاصی همین امروز ثبت نام کنید. بر اساس سرعت دلخواه خود شروع به یادگیری در تلفن همراه خود، رایانه یا تلویزیون هوشمند کنید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

هنر دود و آتش

آرون فرانکلین که زمانی برای سرگرمی در حیاط پشتی خانه اش جوجه کباب باربیکیو می کرد، اکنون به خاطر رستوران «فرانکلین» برنده جایزه «James Beard» شده است. رستورانی که مردم ساعت ها پشت درب آن برای معروف ترین غذای آن یعنی «بریسکت» (گوشت سینه کبابی) صف می کشند. اکنون این متخصص باربیکیو تگزاسی شما را با فرآیند کند و هوس برانگیزش برای پخت غذاهایی مثل دنده، پورک و بریسکت کبابی و جوجه کباب آشنا می کند. با برش هایی دقیق و دمایی مناسب، شما نیز خواهید آموخت که چطور بهترین باربیکیو را آماده کنید.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۴۱ صفحه کتاب کار

یک کتاب آشپزی قابل دانلود همراه با کلاس ارائه می‌شود که شامل جمع‌بندی دروس، دستورالعمل‌های آشپزی و فنون آن و همچنین نکات مکمل درسی می‌شود.

۱۶ درس ویدیویی

آشپز معروف برنده جایزه جیمز بیرد، آرون فرانکلین، به شما فرآیند تهیه دقیق، با شعله کم و آهسته سرسینه معروف خود و گوشت‌های دودی دیگر را آموزش می‌دهد.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

معارفه

با استادجدید خود آشنا شوید: آرون فرانکلین، اسطوره باربیکیو در تگزاس مرکزی. این استاد تحسین شده باربیکیو در اولین کلاس خود شما را به رستوران معروف خود «فرانکلین باربیکیو» برده و برایتان در مورد دستورپخت ها و تکنیک هایی که در این کلاس خواهید آموخت توضیح می دهد.

۰۲

آتش و دود

افروختن آتش بطور صحیح و کنترل مناسب آن عنصری کلیدی برای استادی در زمینه باربیکیو است. آرون در این قسمت تکنیک های خود برای برپایی آتش مناسب را نشان می دهد. همچنین او نحوه تحلیل دود آتش را به شما آموخته و دانش لازم برای ایستادن پای دستگاه باربیکیو را برای پخت جوجه کباب به شما ارائه می دهد.

۰۳

دود: پورک بات (گوشت پهلوی گوسفند)

آرون در اولین جلسه آشپزی شما را گام به گام با دستورپخت گوشت لطیف و خوشمزه ی پهلوی خوک آشنا می کند. شما همه مراحل، از جدا کردن و ادویه زدن تا خرد کردن و لقمه کردن را از او خواهید آموخت.

۰۴

دود: دنده گوسفند

اگرچه آرون به «بریسکت» های خاصش معروف است، اما در مورد دنده هم وسواس دارد. با روش امتحان شده ی آرون برای زمان بندی، دودی کردن و تکه کردن دنده ها جهت بدست آوردن کباب دنده ای آب دار و لذیذ آشنا شوید.

۰۵

چوب

چوب و عطری که دود آن ایجاد می کند عنصر اساسی در آشپزی به سبک باربیکیو هستند. همراه با آرون به کنار کپه ای از الوار بروید و نحوه ی ارزیابی و انتخاب تکه های مناسب چوب برای آتش کردن را بیاموزید.

۰۶

کبابی کردن: استیک و بروکلی

اگر آرون مشغول باربیکیو کردن با سرعت پایین در «فرانکلین باربیکیو» نباشد، در منزل مشغول کبابی کردن جوجه کباب روی منقل خانگی خود است. در این قسمت او روش های حرارت دهی مستقیم و غیر مستقیم برای پخت استیک ها و کبابی کردن بروکلی با سرعت بالا، طوری که بتوان هر روزی از هفته این کار را انجام داد، به شما آموزش می دهد.

۰۷

کیفیت و انتخاب گوشت

آیا گوشت حیوانی که از علف تغذیه کرده با گوشت حیوانی که جو خورده باشد تفاوتی دارد؟ آیا گوشت تازه واقعا از گوشت یخ زده بهتر است؟ آرون روش های خود برای ارزیابی کیفی گوشت و انتخاب بهترین نوع آن را به شما آموزش می دهد.

۰۸

آماده سازی: برش زدن بریسکت (گوشت سینه)

در اولین قسمت از مجموعه 5 قسمتی آموزش طبخ بریسکت تگزاسی، آرون تکنیک ها و روش های خود برای تمیز کردن، تکه کردن و شکل دادن به گوشت سینه را به شما آموزش می دهد.

۰۹

دود: بریسکت بخش ۱

اولین مرحله از دودی کردن بریسکت (گوشت سینه) برپا کردن آتش و پخش کردن آن برای یکدست پخت گوشت است. با تکنیک های آرون برای افزودن چاشنی بطور یکنواخت در همه جای گوشت جوجه کباب و اهمیت طعم دهی در ساعات اولیه پخت آشنا شوید.

۱۰

دود: بریسکت بخش ۲

در دومین مرحله از دودی کردن ۱۲ ساعتی بریسکت، با تکنیک های آرون برای رساندن حرارت به همه بخش های گوشت، طبخ یکدست و مداوم گوشت، حفظ آتش و برپا نگه داشتن آن آشنا شوید.

۱۱

دود: بریسکت بخش ۳

تکنیک های آرون برای پیچیدن بریسکت، تست کردن نرمی آن، و تعیین زمان برداشتن گوشت از روی شعله و خنک کردن آن در آخرین مرحله از طبخ بریسکت را بیاموزید.

۱۲

پایان: تکه کردن بریسکت

آرون روش دقیق خود برای تکه کردن و برش زدن بریسکت پخته شده جهت به حداقل رساندن هدر رفت و حداکثر ساختن تعادل در مزه را گام به گام به شما آموزش می دهد.

۱۳

آماده سازی: سس

دستور پخت این سس اختصاصی تهیه شده برای مسترکلاس، با طعم تند و شیرین لذیذ، که آرون از آن روی دنده ها استفاده می کند را بیاموزید.

۱۴

آفست اسموکر " دستگاه باربیکیو "

آرون پس از سال ها کار با دستگاه های آفست اسموکر دقیقا می داند که هنگام خرید به چه چیزهایی باید توجه و از چه مواردی باید پرهیز کرد. توصیه های او را بشنوید و تجربیات او را بیاموزید.

۱۵

سرگذشت آرون و رسیدن به استادی

آرون مسیر خود را در باربیکیو با یک گوشت سینه و یک اسموکر ۹۹ دلاری آغاز کرد. سرگذشت غیر معمول آرون برای تبدیل شدن به استادی که اکنون هست را بشنوید و در مورد دلیل پیدایش این پدیده را بدانید.

۱۶

قسمت ویژه: چگونه بریسکت پادشاه غذاها شد: تاریخچه باربیکیو تگزاس مرکزی

در این قسمت اضافی، آرون به بررسی ریشه های باربیکیو در تگزاس می پردازد؛ از مهاجران اروپایی تا پزشکان جنگ جهانی دوم. او به شما نشان می دهد که چطور گوشت سینه، بخشی که تکه کردن و پختن آن بسیار دشوار است، تبدیل به غذای مخصوص یک منطقه شد.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.