آلیس واترز

آموزش هنر آشپزی خانگی

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

از مزرعه تا روی میز آشپزخانه

در اولین کلاس آنلاین آلیس واترز آموزش آشپزی خانگی یاد بگیریدوقتی او رستوران برجسته ی "Cheze Panniese" را تاسیس کرد، مواد اولیه ارگانیک مورد استفاده او آغازگر یک تحول بود و موجب شد جایزه جیمز بیرد را برای آشپز ممتاز برنده شود. علاوه بر این او نویسنده ای خبره در زمینه آموزش آشپزی خانگی است و بیش از ۱۰ عنوان کتاب منتشر شده دارد. آلیس واترز درب های آشپزخانه ی خانگی خود را به روی شما می گشاید تا به شما طرز انتخاب مواد اولیه فصلی، آشپزی سالم و وعده های غذایی خوش رنگ و لعاب را بیاموزد و زندگی شما را با تغییر غذایی که در خانه می پزید متحول سازد.

آنچه دریافت می کنید
۱۶ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل آلیس واترز - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس آلیس واترز برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

فلسفه آلیس در مورد غذا

درس ۰۱
آلیس را در آشپزخانه خانه خودش ملاقات کنید و فلسفه اش در مورد غذا را بشنوید. او به شما طرز آشپزی غذاهای لذیذ، آنی و هماهنگ با طبیعت را آموزش می دهد.

فروشگاه مزرعه دار: یادگیری از منبع

درس ۰۲
آلیس به شما آموزش می دهد چگونه یک خریدار مطلع در بازار مزرعه داران (میوه و تر بار) یا سبزی فروشی باشید. توصیه های آلیس برای انتخاب مواد اولیه، شامل سوال های مناسبی که باید از مغازه دار یا مزرعه دار پرسیده شود، را بشنوید.

یک ناهار سبزیجاتی: سرخ شده، بخارپز شده و خام

درس ۰۳
آلیس طرز تهیه و پخت یک ناهار هندی را با استفاده از مواد اولیه ای که در سبد خرید خود دارید آموزش می دهد. آماده سازی سبزیجات به سه روش مختلف را بیاموزید و بلافاصله به آشپزخانه خود بروید و غذا را آماده کنید.

ابزار ضروری آشپزخانه از دید آلیس

درس ۰۴
دیدگاه آلیس در مورد مواد اولیه و وسایل آشپزخانه بدین صورت است: هرچه کمتر بهتر! آلیس ابزار و وسایل مورد نیاز خود در آشپزخانه را به شما نشان داده و از شما دعوت می کند کلکسیون وسایل خود را بر اساس کاربرد و زیبایی شکل دهید.

یک انبار آذوقه مجهز

درس ۰۵
آلیس به شما طرز انتخاب بهترین مواد اولیه لازم جهت تجهیز انبار آذوقه (آبدارخانه) خودتان را آموزش می دهد. او در مورد هفت غذای مختلف که با استفاده از انبار آذوقه خود تهیه می شود صحبت می کند. از جمله این غذاها «پاستای رسیدن به خانه» است؛ غذایی که هنگام رسیدن به خانه بعد از یک سفر طولانی و با یخچال خالی می توانید درست کنید.

توسعه دادن فیلم

درس ۰۶
انبار آذوقه (آبدارخانه) منحصر بفرد آلیس شامل آیتم هایی است که خودش در طول هفته به تهیه و ترکیب آن ها می پردازد. طرز تهیه اقلام اصلی آبدارخانه مورد نظر آلیس، یعنی ترشی های سریع، سبزیجات تف داده شده با روغن کم، و پنکیک جو دو سر.

برگ های سبز، گیاهان چاشنی و گیاهان معطر

درس ۰۷
گیاهان تازه و با طراوت از عناصر اصلی در آشپزی آلیس هستند. طرز استفاده او از گیاهان کم مزه و پر مزه برای غذاهای مختلف را بیاموزید. همینطور بیاموزید که چطور می توان از کل یک گیاه، و نه فقط برگ آن، برای پخت غذا استفاده کرد.

آشپزی با استفاده از باغچه خانگی تان: سالسا ورده

درس ۰۸
آلیس طرز تهیه یکی از متنوع ترین سس های مورد علاقه خود، یعنی سالسا ورده، را به شما آموزش می دهد. آلیس نسخه شخصی خود از این سس را، که با موسیر خیس خورده، تهیه می شود به شما می آموزد. همینطور روش هایی گوناگون برای ارائه این سس همراه با گوشت، سبزیجات و ماهی را بیان می کند.

تهیه یک سالاد زیبا

درس ۰۹
از دید آلیس، تهیه یک سالاد می تواند به اندازه مصرف آن لذت بخش باشد. با روش آلیس برای شستن کاهو و طرز تهیه سالاد «موسکلون» آشنا شوید.

آشپزی به سبک «شه پانیس» : گالت

درس ۱۰
آلیس طرز تهیه یکی از دسرهای روزمره رستوران «شه پانیس» یعنی «گالت» را به شما آموزش می دهد. بیاموزید که چطور با تهیه یک خمیر شیرینی پزی مناسب می توان پوسته ای ترد و تکه تکه روی دسر ایجاد کرد.

آشپزی به سبک «شه پانیس» : راویولی

درس ۱۱
طرز تهیه خمیر پاستا با تخم مرغ را بیاموزید؛ خمیری که می توان با آن هرگونه پاستایی را پخت. سپس از همان خمیر برای تهیه یک «ریکوتا راویولی» همراه با قارچ به سبک «شه پانیس» استفاده کنید.

با ریتم طبیعت همگام شوید: تغذیه فصلی

درس ۱۲
شاخص ترین دسر در رستوران «شه پانیس» ناآراسته ترین آن ها، یعنی «کاسه میوه» است. آلیس طرز درگیر کردن تمام حواستان برای سنجش رسیده بودن میوه و انتخاب بهترین میوه ها در فصل مناسب را در کلاس آموزش آشپزی خانگی به شما آموزش می دهد.

شام با مواد تازه خریداری شده: برنامه ریزی و آماده سازی

درس ۱۳
خوش گذراندن با مهمان هایتان به اندازه درست کردن یک غذای با کیفیت اهمیت دارد. طرز تفکر سه مرحله ای (پیش غذا، غذای اصلی و دسر) و زمان بندی هر مرحله از آشپزی خود را برای آماده سازی یک غذای لذیذ به گونه ای بیاموزید که فرصت برای لذت بردن از مهمانی هم داشته باشید.

شام با مواد تازه خریداری شده: به پایان رساندن و سرو کردن

درس ۱۴
آماده سازی منوی مخصوص مهمانی آلیس را با یک مرحله پخت کوتاه لحظه آخری روی آتش یا شعله گاز به پایان برسانید. سپس در بشقاب چیدن و سرو هر یک از سه مرحله را در دوره آموزش آشپزی خانگی از آلیس واترز بیاموزید.

بازگشتن سر میز

درس ۱۵
یک سفر به فرانسه آلیس را در مسیر خود از شام های یخ زده ی دوران کودکی اش به بنیان گذاری سبک «از مزرعه به روی میز» رساند. در دوره آموزش آشپزی خانگی راجع به این مسیر بیش تر بدانید.

قدرت غذا: حیاط مدرسه ی خوردنی

درس ۱۶
آلیس پنج اصل اساسی پروژه ی «حیاط مدرسه ی خوردنی» خود را تشریح می کند. او به شما نشان می دهد که غذا می تواند یک آموزگار تاثیرگذار و قدرتمند باشد. او شما را تشویق به ادامه مسیر خود در یادگیری مواد خوراکی، از طریق خرید و پخت مداوم، می کند. همواره به یاد داشته باشید که غذا ارزشمند است.

تخم مرغ در قاشق به سبک آلیس

درس ۱۷
اکنون که با رویکرد آلیس به آشپزی خانگی آشنا شده اید، او شما را برای اجرای یکی از ساده ترین غذا ها با استفاده از یک تخم مرغ و نان تست به چالش می کشد.
آلیس واترز
آموزش هنر آشپزی خانگی

آلیس واترز

آموزش هنر آشپزی خانگی

۱۶ درس

از طریق موسس رستوران چز پانیس (برنده جایزه جیمز بیرد)، در بیش از ۱۶ مبحث آموزشی، یاد بگیرید که به زیبایی خوراکی‌های فصلی را در خانه طبخ کنید.

٪۱۰۰ انحصاری

رهبر جنبش "از مزرعه تا میز غذا خوری"، آلیس واترز، در اولین جلسه کلاسی آنلاین خود به شما در مورد فلسفه غذا و غذا پختن آموزش می‌دهد.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

از مزرعه تا روی میز آشپزخانه

در اولین کلاس آنلاین آلیس واترز آموزش آشپزی خانگی یاد بگیریدوقتی او رستوران برجسته ی "Cheze Panniese" را تاسیس کرد، مواد اولیه ارگانیک مورد استفاده او آغازگر یک تحول بود و موجب شد جایزه جیمز بیرد را برای آشپز ممتاز برنده شود. علاوه بر این او نویسنده ای خبره در زمینه آموزش آشپزی خانگی است و بیش از ۱۰ عنوان کتاب منتشر شده دارد. آلیس واترز درب های آشپزخانه ی خانگی خود را به روی شما می گشاید تا به شما طرز انتخاب مواد اولیه فصلی، آشپزی سالم و وعده های غذایی خوش رنگ و لعاب را بیاموزد و زندگی شما را با تغییر غذایی که در خانه می پزید متحول سازد.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۷۷ صفحه کتاب کار

یک کتاب آشپزی همراه با کلاس‌ آموزش آشپزی خانگی ارائه می‌شود که جمع‌بندی دروس، دستورالعمل‌های آشپزی و همچنین نکات مکمل درسی در آن وجود دارد.

۱۶ درس ویدیویی

آشپزخانه خانگی آلیس کلاس درس شماست. او به شما دستورالعمل‌های آشپزی، فنون و مهارت‌های تهیه غذاهای محلی و فصلی را آموزش می‌دهد و فهمی از این نوع غذاها به شما ارائه می‌دهد.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

فلسفه آلیس در مورد غذا

آلیس را در آشپزخانه خانه خودش ملاقات کنید و فلسفه اش در مورد غذا را بشنوید. او به شما طرز آشپزی غذاهای لذیذ، آنی و هماهنگ با طبیعت را آموزش می دهد.

۰۲

فروشگاه مزرعه دار: یادگیری از منبع

آلیس به شما آموزش می دهد چگونه یک خریدار مطلع در بازار مزرعه داران (میوه و تر بار) یا سبزی فروشی باشید. توصیه های آلیس برای انتخاب مواد اولیه، شامل سوال های مناسبی که باید از مغازه دار یا مزرعه دار پرسیده شود، را بشنوید.

۰۳

یک ناهار سبزیجاتی: سرخ شده، بخارپز شده و خام

آلیس طرز تهیه و پخت یک ناهار هندی را با استفاده از مواد اولیه ای که در سبد خرید خود دارید آموزش می دهد. آماده سازی سبزیجات به سه روش مختلف را بیاموزید و بلافاصله به آشپزخانه خود بروید و غذا را آماده کنید.

۰۴

ابزار ضروری آشپزخانه از دید آلیس

دیدگاه آلیس در مورد مواد اولیه و وسایل آشپزخانه بدین صورت است: هرچه کمتر بهتر! آلیس ابزار و وسایل مورد نیاز خود در آشپزخانه را به شما نشان داده و از شما دعوت می کند کلکسیون وسایل خود را بر اساس کاربرد و زیبایی شکل دهید.

۰۵

یک انبار آذوقه مجهز

آلیس به شما طرز انتخاب بهترین مواد اولیه لازم جهت تجهیز انبار آذوقه (آبدارخانه) خودتان را آموزش می دهد. او در مورد هفت غذای مختلف که با استفاده از انبار آذوقه خود تهیه می شود صحبت می کند. از جمله این غذاها «پاستای رسیدن به خانه» است؛ غذایی که هنگام رسیدن به خانه بعد از یک سفر طولانی و با یخچال خالی می توانید درست کنید.

۰۶

توسعه دادن فیلم

انبار آذوقه (آبدارخانه) منحصر بفرد آلیس شامل آیتم هایی است که خودش در طول هفته به تهیه و ترکیب آن ها می پردازد. طرز تهیه اقلام اصلی آبدارخانه مورد نظر آلیس، یعنی ترشی های سریع، سبزیجات تف داده شده با روغن کم، و پنکیک جو دو سر.

۰۷

برگ های سبز، گیاهان چاشنی و گیاهان معطر

گیاهان تازه و با طراوت از عناصر اصلی در آشپزی آلیس هستند. طرز استفاده او از گیاهان کم مزه و پر مزه برای غذاهای مختلف را بیاموزید. همینطور بیاموزید که چطور می توان از کل یک گیاه، و نه فقط برگ آن، برای پخت غذا استفاده کرد.

۰۸

آشپزی با استفاده از باغچه خانگی تان: سالسا ورده

آلیس طرز تهیه یکی از متنوع ترین سس های مورد علاقه خود، یعنی سالسا ورده، را به شما آموزش می دهد. آلیس نسخه شخصی خود از این سس را، که با موسیر خیس خورده، تهیه می شود به شما می آموزد. همینطور روش هایی گوناگون برای ارائه این سس همراه با گوشت، سبزیجات و ماهی را بیان می کند.

۰۹

تهیه یک سالاد زیبا

از دید آلیس، تهیه یک سالاد می تواند به اندازه مصرف آن لذت بخش باشد. با روش آلیس برای شستن کاهو و طرز تهیه سالاد «موسکلون» آشنا شوید.

۱۰

آشپزی به سبک «شه پانیس» : گالت

آلیس طرز تهیه یکی از دسرهای روزمره رستوران «شه پانیس» یعنی «گالت» را به شما آموزش می دهد. بیاموزید که چطور با تهیه یک خمیر شیرینی پزی مناسب می توان پوسته ای ترد و تکه تکه روی دسر ایجاد کرد.

۱۱

آشپزی به سبک «شه پانیس» : راویولی

طرز تهیه خمیر پاستا با تخم مرغ را بیاموزید؛ خمیری که می توان با آن هرگونه پاستایی را پخت. سپس از همان خمیر برای تهیه یک «ریکوتا راویولی» همراه با قارچ به سبک «شه پانیس» استفاده کنید.

۱۲

با ریتم طبیعت همگام شوید: تغذیه فصلی

شاخص ترین دسر در رستوران «شه پانیس» ناآراسته ترین آن ها، یعنی «کاسه میوه» است. آلیس طرز درگیر کردن تمام حواستان برای سنجش رسیده بودن میوه و انتخاب بهترین میوه ها در فصل مناسب را در کلاس آموزش آشپزی خانگی به شما آموزش می دهد.

۱۳

شام با مواد تازه خریداری شده: برنامه ریزی و آماده سازی

خوش گذراندن با مهمان هایتان به اندازه درست کردن یک غذای با کیفیت اهمیت دارد. طرز تفکر سه مرحله ای (پیش غذا، غذای اصلی و دسر) و زمان بندی هر مرحله از آشپزی خود را برای آماده سازی یک غذای لذیذ به گونه ای بیاموزید که فرصت برای لذت بردن از مهمانی هم داشته باشید.

۱۴

شام با مواد تازه خریداری شده: به پایان رساندن و سرو کردن

آماده سازی منوی مخصوص مهمانی آلیس را با یک مرحله پخت کوتاه لحظه آخری روی آتش یا شعله گاز به پایان برسانید. سپس در بشقاب چیدن و سرو هر یک از سه مرحله را در دوره آموزش آشپزی خانگی از آلیس واترز بیاموزید.

۱۵

بازگشتن سر میز

یک سفر به فرانسه آلیس را در مسیر خود از شام های یخ زده ی دوران کودکی اش به بنیان گذاری سبک «از مزرعه به روی میز» رساند. در دوره آموزش آشپزی خانگی راجع به این مسیر بیش تر بدانید.

۱۶

قدرت غذا: حیاط مدرسه ی خوردنی

آلیس پنج اصل اساسی پروژه ی «حیاط مدرسه ی خوردنی» خود را تشریح می کند. او به شما نشان می دهد که غذا می تواند یک آموزگار تاثیرگذار و قدرتمند باشد. او شما را تشویق به ادامه مسیر خود در یادگیری مواد خوراکی، از طریق خرید و پخت مداوم، می کند. همواره به یاد داشته باشید که غذا ارزشمند است.

۱۷

تخم مرغ در قاشق به سبک آلیس

اکنون که با رویکرد آلیس به آشپزی خانگی آشنا شده اید، او شما را برای اجرای یکی از ساده ترین غذا ها با استفاده از یک تخم مرغ و نان تست به چالش می کشد.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.