دومنیک انسل

آموزش اصول شیرینی پزی فرانسوی

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

هنر شیرینی پزی فرانسوی

دومنیک انسل یک شیرینی پز ۴۰ ساله فرانسوی است که به خاطر خلق انواع شیرینی های خلاقانه ای همچون "Cronut" ، "Cookie Shot" ،"DKA" و "Frozen S’mores" در شیرینی پزی معروفش در نیویورک، از سال ۲۰۱۱ تا کنون تمام افراد خوش ذائقه شهر را جذب طعم های خاص خود کرده است. دومنیک با تغییر خلاقانه دسرهای سنتی، خلق برند "Cronut" و کسب جایزه جیمز بیرد خود را بعنوان یکی از بهترین شیرینی پز های جهان مطرح کرده است. او در مسترکلاس ۱۷ قسمتی خود تکنیک های اساسی برای پخت انواع شیرینی های فوق العاده را آموزش می دهد.

آنچه دریافت می کنید
۱۷ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل دومنیک انسل - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس دومنیک انسل برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

معارفه

درس ۰۱
با استاد جدید خود آشنا شوید: شیرینی پز برنده جایزه «James Beard»، دومینیک انسل. وارد کیک پزی دومینیک شوید و هدف او از برگزاری این کلاس را بشنوید. قصد او آموزش مبانی شیرینی پزی و بعضی از حیرت انگیزترین دسرهای دنیا به شماست.

سرگذشت دومینیک: بواویس، بولود، و کیک پزی

درس ۰۲
با سرگذشت غیر معمول دومینیک آشنا شوید. از یک خانواده قشر کارگر در شمال فرانسه تا شیرینی پزی در معتبرترین و برجسته ترین رستوران های مانهاتان و نهایتا تاسیس کیک پزی مختص خودش.

مینی مادلین ها

درس ۰۳
به عقیده دومینیک یک لحظه بخصوص وجود دارد که دسر در آن لحظه در بهترین شرایط خود قرار دارد. طرز تهیه مینی مادلین ها را از او بیاموزید. کیک های پف دار خوشمزه ای که می توان در بهترین شرایط استفاده آن ها را طی 5 دقیقه آماده کرد.

پایه تارت میوه ای: پوسته (قالب) سابل وانیلی

درس ۰۴
دومینیک طرز تهیه پوسته سابل وانیلی را به شما آموزش می دهد که می توانید از آن بعنوان پایه برای تمام تارت های میوه ای فوق العاده ای که در قسمت های بعد طبخ خواهد شد استفاده کنید. در این قسمت روش پخت خمیری را خواهید آموخت که پایه تارت هایی با تنوع بی نهایت می شود.

فیلینگ تارت میوه ای: خمیر شیرینی پزی

درس ۰۵
خمیر شیرینی پزی بخشی غیر قابل انکار از داشته های اصلی یک شیرینی پز است. در این قسمت طرز تهیه نسخه کلاسیک سرآشپز دومینیک را خواهید آموخت. همچنین می آموزید که چطور با استفاده از روش تزریق و آمیختن طعم های فوق العاده خلق کنید.

فیلینگ تارت میوه ای: مربای توت فرنگی فوری

درس ۰۶
در این قسمت سرآشپز دومینیک طرز تهیه مربای توت فرنگی فوری را به شما آموزش می دهد که از آن بعنوان دومین بخش از فیلینگ (پر کننده) در تارت میوه ای خود استفاده خواهید کرد.

مرحله پایانی تارت میوه ای: تزئین کلاسیک توت فرنگی

درس ۰۷
به عقیده سرآشپز دومینیک، تزئین و ارائه یکی از مهم ترین بخش ها در شیرینی پزی است. تکنیک های او برای انتخاب، تکه کردن و براق کردن میوه ها را بیاموزید. تارت توت فرنگی بپزید که خانواده و دوستانتان را متحیر سازد.

مرحله پایانی تارت میوه ای: تزئین مدرن با سیب

درس ۰۸
سرآشپز دومینیک تکنیک های نوین خود برای ترکیب خامه با سیب تکه شده را آموزش می دهد. همچنین طرز بکارگیری رنگ و طرح را به گونه ای بیاموزید که تارت میوه ای سیب شما را مبهوت کننده سازد.

پایه کیک شکلاتی: بیسکویت

درس ۰۹
یکی از موارد مورد علاقه ی سرآشپز دومینیک یک کیک اسفنجی به سبک فرانسوی است که بسیار سبک و فاقد گلوتن است. تکنیک های سرآشپز دومینیک را برای ترکیب، پخت و برش زدن لایه های بی نقص بیسکویت و استفاده از آن برای کیک موس شکلاتی را بیاموزید.

کیک شکلاتی لایه ای: مینی مرینگ سوئیسی

درس ۱۰
روش های سرآشپز دومینیک برای پختن یک کیک مرینگ سبک و پف دار را بیاموزید. همچنین بهترین نوع تزئین با خامه روی مرینگ را خواهید آموخت. از این مینی مرینگ ها در قسمت 12 استفاده خواهد شد.

فیلینگ کیک شکلاتی: موس

درس ۱۱
موس شکلاتی ابریشمی و فوق العاده ی سرآشپز دومینیک وابسته به داشتن خامه همزده و یکدست است. تکنیک های او برای تهیه یک موس خوش ساختار و فوق العاده که بتوان روی یک کیک خامه ای از آن لذت برد را بیاموزید.

مرحله پایانی کیک شکلاتی: سرهم کردن و ارائه

درس ۱۲
نحوه سرهم کردن کیک، پوشاندن آن با یک لعاب خارق العاده و نهایتا قرار دادن مرینگ های بی نظیر روی آن را بیاموزید. مرحله پایانی این دسر درهم پیچیده و هوس برانگیز.

پایه ی بون بون: پوسته (قالب) شکلاتی متعادل شده

درس ۱۳
سرآشپز دومینیک تکنیک های لازم برای تهیه یک پوسته (قالب) فوق العاده و براق برای بون بون شکلاتی را آموزش می دهد.

فیلینگ بون بون: کرم همزده ی شکلات تلخ و موز و پشن فروت

درس ۱۴
طرز تهیه کرم های غنی و خامه ای در ترکیب با طعم های فوق العاده را بیاموزید. در این قسمت طعم مد نظر موز و پشن فروت است. سپس نحوه پر کردن، پختن و از قالب درآوردن بون بون های فوق العاده را خواهید آموخت.

یک کروسان عالی

درس ۱۵
کروسان برای یک شیرینی پز درست مثل املت برای یک سرآشپز غذاست. تکنیک های لازم برای تهیه یک کروسان طلایی و ورقه ای، مثلا لایه لایه کردن خمیر و شروع فرایند کار، را بیاموزید. سپس به تماشای تحلیل استاد خود از کروسان های سراسر دنیا بنشینید.

بررسی موردی: کرونات

درس ۱۶
دومینیک شما را به کیک پزی خود در نیویورک می برد تا داستان خلق دسری که هزاران بار از روی آن تقلید شد را بیاموزید. این سرآشپز با ترکیبی منحصر بفرد از کروسان و دونات دسری خارق العاده به نام «کرونات» را خلق کرد. شما نیز می توانید با استفاده از احساسات شیرینی های به یاد ماندنی مختص خود را خلق کنید.

نگرشی خلاقانه به شیرینی پزی

درس ۱۷
دومینیک مسترکلاس خود را با ارائه بعضی از خلاقانه ترین ساخته های خود در کیک پزی انسل به پایان می برد. او در سخن های پایانی خود دانشجویان را تشویق و انگیزش می کند.
دومنیک انسل
آموزش اصول شیرینی پزی فرانسوی

دومنیک انسل

آموزش اصول شیرینی پزی فرانسوی

۱۷ درس

دومنیک انسل، برنده جایزه آشپزی جیمز بیرد، مهارت‌های لازم خود برای پختن انواع شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه را در اولین کلاس آنلاین خود به شما آموزش می‌دهد.

٪۱۰۰ انحصاری

از طریق مسترکلاس به ویدیویی‌های آموزشی و کتاب‌ شیرینی پزی اختصاصی دسترسی پیدا کنید. در حالی آشپزی می‌کنید ویدیوها را تماشا کنید. روی تلفن همراه یا رایانه خود یاد بگیرید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

هنر شیرینی پزی فرانسوی

دومنیک انسل یک شیرینی پز ۴۰ ساله فرانسوی است که به خاطر خلق انواع شیرینی های خلاقانه ای همچون "Cronut" ، "Cookie Shot" ،"DKA" و "Frozen S’mores" در شیرینی پزی معروفش در نیویورک، از سال ۲۰۱۱ تا کنون تمام افراد خوش ذائقه شهر را جذب طعم های خاص خود کرده است. دومنیک با تغییر خلاقانه دسرهای سنتی، خلق برند "Cronut" و کسب جایزه جیمز بیرد خود را بعنوان یکی از بهترین شیرینی پز های جهان مطرح کرده است. او در مسترکلاس ۱۷ قسمتی خود تکنیک های اساسی برای پخت انواع شیرینی های فوق العاده را آموزش می دهد.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۵۹ صفحه کتاب کار

یک کتاب شیرینی پزی قابل دانلود به همراه مباحث کلاسی ارائه می‌شود که شامل جمع‌بندی دروس، دستورالعمل‌ انواع شیرینی ها و اطلاعات تکمیلی می‌شود.

۱۷ درس ویدیویی

دومنیک انسل، برنده جایزه آشپزی جیمز بیرد، مهارت‌های لازم برای‌ انواع شیرینی‌پزی را به شما آموزش می‌دهد؛ از درست کردن خمیر و پر کردن آن تا انجام دکوراسیون انواع شیرینی‌های زیبا و آبدار.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

معارفه

با استاد جدید خود آشنا شوید: شیرینی پز برنده جایزه «James Beard»، دومینیک انسل. وارد کیک پزی دومینیک شوید و هدف او از برگزاری این کلاس را بشنوید. قصد او آموزش مبانی شیرینی پزی و بعضی از حیرت انگیزترین دسرهای دنیا به شماست.

۰۲

سرگذشت دومینیک: بواویس، بولود، و کیک پزی

با سرگذشت غیر معمول دومینیک آشنا شوید. از یک خانواده قشر کارگر در شمال فرانسه تا شیرینی پزی در معتبرترین و برجسته ترین رستوران های مانهاتان و نهایتا تاسیس کیک پزی مختص خودش.

۰۳

مینی مادلین ها

به عقیده دومینیک یک لحظه بخصوص وجود دارد که دسر در آن لحظه در بهترین شرایط خود قرار دارد. طرز تهیه مینی مادلین ها را از او بیاموزید. کیک های پف دار خوشمزه ای که می توان در بهترین شرایط استفاده آن ها را طی 5 دقیقه آماده کرد.

۰۴

پایه تارت میوه ای: پوسته (قالب) سابل وانیلی

دومینیک طرز تهیه پوسته سابل وانیلی را به شما آموزش می دهد که می توانید از آن بعنوان پایه برای تمام تارت های میوه ای فوق العاده ای که در قسمت های بعد طبخ خواهد شد استفاده کنید. در این قسمت روش پخت خمیری را خواهید آموخت که پایه تارت هایی با تنوع بی نهایت می شود.

۰۵

فیلینگ تارت میوه ای: خمیر شیرینی پزی

خمیر شیرینی پزی بخشی غیر قابل انکار از داشته های اصلی یک شیرینی پز است. در این قسمت طرز تهیه نسخه کلاسیک سرآشپز دومینیک را خواهید آموخت. همچنین می آموزید که چطور با استفاده از روش تزریق و آمیختن طعم های فوق العاده خلق کنید.

۰۶

فیلینگ تارت میوه ای: مربای توت فرنگی فوری

در این قسمت سرآشپز دومینیک طرز تهیه مربای توت فرنگی فوری را به شما آموزش می دهد که از آن بعنوان دومین بخش از فیلینگ (پر کننده) در تارت میوه ای خود استفاده خواهید کرد.

۰۷

مرحله پایانی تارت میوه ای: تزئین کلاسیک توت فرنگی

به عقیده سرآشپز دومینیک، تزئین و ارائه یکی از مهم ترین بخش ها در شیرینی پزی است. تکنیک های او برای انتخاب، تکه کردن و براق کردن میوه ها را بیاموزید. تارت توت فرنگی بپزید که خانواده و دوستانتان را متحیر سازد.

۰۸

مرحله پایانی تارت میوه ای: تزئین مدرن با سیب

سرآشپز دومینیک تکنیک های نوین خود برای ترکیب خامه با سیب تکه شده را آموزش می دهد. همچنین طرز بکارگیری رنگ و طرح را به گونه ای بیاموزید که تارت میوه ای سیب شما را مبهوت کننده سازد.

۰۹

پایه کیک شکلاتی: بیسکویت

یکی از موارد مورد علاقه ی سرآشپز دومینیک یک کیک اسفنجی به سبک فرانسوی است که بسیار سبک و فاقد گلوتن است. تکنیک های سرآشپز دومینیک را برای ترکیب، پخت و برش زدن لایه های بی نقص بیسکویت و استفاده از آن برای کیک موس شکلاتی را بیاموزید.

۱۰

کیک شکلاتی لایه ای: مینی مرینگ سوئیسی

روش های سرآشپز دومینیک برای پختن یک کیک مرینگ سبک و پف دار را بیاموزید. همچنین بهترین نوع تزئین با خامه روی مرینگ را خواهید آموخت. از این مینی مرینگ ها در قسمت 12 استفاده خواهد شد.

۱۱

فیلینگ کیک شکلاتی: موس

موس شکلاتی ابریشمی و فوق العاده ی سرآشپز دومینیک وابسته به داشتن خامه همزده و یکدست است. تکنیک های او برای تهیه یک موس خوش ساختار و فوق العاده که بتوان روی یک کیک خامه ای از آن لذت برد را بیاموزید.

۱۲

مرحله پایانی کیک شکلاتی: سرهم کردن و ارائه

نحوه سرهم کردن کیک، پوشاندن آن با یک لعاب خارق العاده و نهایتا قرار دادن مرینگ های بی نظیر روی آن را بیاموزید. مرحله پایانی این دسر درهم پیچیده و هوس برانگیز.

۱۳

پایه ی بون بون: پوسته (قالب) شکلاتی متعادل شده

سرآشپز دومینیک تکنیک های لازم برای تهیه یک پوسته (قالب) فوق العاده و براق برای بون بون شکلاتی را آموزش می دهد.

۱۴

فیلینگ بون بون: کرم همزده ی شکلات تلخ و موز و پشن فروت

طرز تهیه کرم های غنی و خامه ای در ترکیب با طعم های فوق العاده را بیاموزید. در این قسمت طعم مد نظر موز و پشن فروت است. سپس نحوه پر کردن، پختن و از قالب درآوردن بون بون های فوق العاده را خواهید آموخت.

۱۵

یک کروسان عالی

کروسان برای یک شیرینی پز درست مثل املت برای یک سرآشپز غذاست. تکنیک های لازم برای تهیه یک کروسان طلایی و ورقه ای، مثلا لایه لایه کردن خمیر و شروع فرایند کار، را بیاموزید. سپس به تماشای تحلیل استاد خود از کروسان های سراسر دنیا بنشینید.

۱۶

بررسی موردی: کرونات

دومینیک شما را به کیک پزی خود در نیویورک می برد تا داستان خلق دسری که هزاران بار از روی آن تقلید شد را بیاموزید. این سرآشپز با ترکیبی منحصر بفرد از کروسان و دونات دسری خارق العاده به نام «کرونات» را خلق کرد. شما نیز می توانید با استفاده از احساسات شیرینی های به یاد ماندنی مختص خود را خلق کنید.

۱۷

نگرشی خلاقانه به شیرینی پزی

دومینیک مسترکلاس خود را با ارائه بعضی از خلاقانه ترین ساخته های خود در کیک پزی انسل به پایان می برد. او در سخن های پایانی خود دانشجویان را تشویق و انگیزش می کند.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.