گابریل کامارا

آموزش آشپزی مکزیکی

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

هر لحظه را غنیمت شمارید

ستاره آشپزخانه مدرن مکزیکی، گابریلا کامارا، تغییرات عملی و محلی خود را در سنت های باستانی ایجاد میکند. حال، سرآشپز رستوران «کنترامار» فرهنگ غنی اش را به واسطه غذا با ما در میان می گذارد. دستورهای پخت را قدم به قدم یاد بگیرید، از ابداعات خود گابریلا مثل تن توستاداس گرفته تا غذاهای اصلی مثل تکوز آل پاستور، سالسا و ترتیلا. و به واسطه دستپخت مکزیکی مختص خودتان، افراد مورد علاقه اتان را خشنود کنید.

آنچه دریافت می کنید
۱۳ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل گابریل کامارا - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس گابریل کامارا برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

با معلم جدیدتان، گابریل کامارا آشنا شوید

درس ۰۱
با معلم جدیدتان آشنا شوید. گابریل کامارا، سرآشپز و رستوران دار معروف، که جهانی او را تحسین می کند. گابریل میخواهد داستان اینکه چگونه سرآشپز شده است، ماجرای تاسیس رستوران معروفش، کنترامار، در مکزیکوسیتی و فلسفه اش از غذا و پذیرایی را با ما در میان بگذارد.

تهیه خمیر ماسا

درس ۰۲
دشوار است که در مورد اهمیت پیشینه تاریخی ، فرهنگی و کیفیت غذایی ذرت در مکزیک زیاده گویی کنیم. گابریلا به مروری کلی بر این ماده اصلی، گوناگونی نسل‌ها و نژادهای آن، روند تهیه خمیر ماسا که از در قلیا خواباندن، خشک کردن و آسیاب ذرت تهیه می شود، می پردازد.

ترتیلا ذرت

درس ۰۳
گابریلا از خمیر ماسا که در درس پیشین درست کرده استفاده می کند و تهیه یک ترتیلا تازه را به شما نشان می دهد که البته در این بین سابقه پخت ترتیلا خودش را هم تعریف می کند .بهترین روش نگهداری و گرم کردن مجدد ترتیلای تان را یاد بگیرید!

سس سالسا ورد کرودا و سالسا براوا | سالسا های خام

درس ۰۴
گابریلا برایمان از تهیه دو نوع سالسا می گوید که روی هر میز رستوران «کنترامار» پیدا می شود: سالسا ورد کرودا، سالسای نشاط آوری از گوجه و اووکادوو و دومی سالسا براوا که ترکیب تندی از پیاز و فلفل هوبانرو است.

تاکوی آل پاستور | تاکوهای گوشت خوک با چاشنی آناتو

درس ۰۵
تاکو های آل پاستور، غذای شاخص خیابان‌های مکزیکو سیتی است. گابریلا به ما نشان می دهد که چگونه این غذا را در خانه تهیه کنیم که شامل پخت خوراک ادوبو، در چاشنی خواباندن گوشت، پخت آناناس و جفت و جور کردن تاکو ها هم میشود.

پسکادو آ لا تالا | ماهی سرخ شده سبز و قرمز با لوبیا سرخ شده

درس ۰۶
یکی از غذا های محبوب رستوران کنترامار «پسکادو آ لا تالا» است. یک ماهی باز شده که در طرفی از سس ایتالیایی، سبز و در طرف دیگر از سس تند و تیز مکزیکی، قرمز است. چگونگی تهیه این خوراک، انتخاب ماهی تازه و سرخ کردن لوبیا ها را یاد بگیرید.

دسایونو: ووز رانچروز | تخم مرغ سرخ شده همراه دو نوع سس سالسا

درس ۰۷
گابریلا صبحانه مورد علاقه خودش را درست می کند: ووز رانچروز با سالسای سبز دریک طرف و سالسای قرمز در طرف دیگر. گابریلا ترتیلا های ترد و لوبیا های سرخ شده از درس های پیشین را هم در این وعده جای می دهد.

سالسا تاتمادا | سالسای دودی

درس ۰۸
گابریلا با استفاده از هاونگ سنتی مکزیکی، مولکاهده، یک سالسای قرمز، مغذی و دودی از گوجه درست می کند. او همچنین درباره نظام دیرینه کشاورزی تعاونی، معروف به لا میلپا هم صحبتی میکند.

توستاداس د آتون | تن توستاداس

درس ۰۹
یکی از معروفترین غذاهای رستوران کنترامار، توستاداس د آتون است که اغلب از آن در جاهای دیگر تقلید هم می شود. در بین نشان دادن طرز تهیه غذا، گابریلا داستان ابداع « تن توستادا» را برایتان تعریف میکند که ترکیبی از ایده‌های و روش‌های مختلف آشپزی در ژاپن، ایتالیا و مکزیک است.

کیزادیلاس دراداس | کیزادیلاس طلایی

درس ۱۰
کیزادیلاس های مکزیکوسیتی معمولا پنیر ندارند، از خمیر ماسا درست می شوند و در نهایت سرخ می‌شوند. در کنار نشان دادن نحوه تهیه «کیزادیلاس دراداس»، گابریلا ما را با نوعی قارچ به نام هوییت لوکاچه آشنا می کند که معمولا از آن به عنوان قارچ مکزیکی هم یاد می شود.

آگواچیله د کامارون | میگو خام با لیموترش و فلفل چیلی

درس ۱۱
آگواچیله د کامارون یک پیش غذای تند و ترش دریایی با چاشنی لیموترش است. این آگواچیله از میگو، لیموترش، پیاز ترشی و سس فلفلی تند تهیه می شود.

تامالس د گوایابا | تامالا گوابا

درس ۱۲
با خمیر ماسایی که در جلسات پیشین درست کردیم، تامالایی که از گواوا پر شده است را درست می کنیم.

زیبایی هنر جزئیات

درس ۱۳
گابریلا سخن های پایانی اش را به موضوعات ذیل اختصاص می دهد: اهمیت پذیرایی در فرهنگ مکزیکی، تاثیر رعایت جزئیات در یک نتیجه عالی و اینکه چرا کیفیت مواد اولیه مساله‌ای شوخی بردار نیست.
گابریل کامارا
آموزش آشپزی مکزیکی

گابریل کامارا

آموزش آشپزی مکزیکی

۱۳ درس

سرآشپز مشهور، گابریلا کامارا، رویکرد خود به غذای مکزیکی را با ما در میان می گذارد که موجب گرد هم آوردن انسان ها کنار هم می شود: مواد اولیه ساده، مراقبت های خاص

٪۱۰۰ انحصاری

برای دسترسی به ویدئوهای آموزشی و موارد اختصاصی همین امروز ثبت نام کنید. بر اساس سرعت دلخواه خود شروع به یادگیری در تلفن همراه خود، رایانه یا تلویزیون هوشمند کنید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

هر لحظه را غنیمت شمارید

ستاره آشپزخانه مدرن مکزیکی، گابریلا کامارا، تغییرات عملی و محلی خود را در سنت های باستانی ایجاد میکند. حال، سرآشپز رستوران «کنترامار» فرهنگ غنی اش را به واسطه غذا با ما در میان می گذارد. دستورهای پخت را قدم به قدم یاد بگیرید، از ابداعات خود گابریلا مثل تن توستاداس گرفته تا غذاهای اصلی مثل تکوز آل پاستور، سالسا و ترتیلا. و به واسطه دستپخت مکزیکی مختص خودتان، افراد مورد علاقه اتان را خشنود کنید.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۵۴ صفحه کتاب کار

کتاب آشپزی قابل دانلود که شامل دستور پخت ترتیلا های ترد، سالساهای تند، تامالای های شیرین و ... می‌شود.

۱۳ درس ویدیویی

سر آشپز مشهور، گابریلا کامارا، به شما یاد می دهد که چگونه غذاهای محبوب مکزیکی را در خانه خودتان بپزید. از سالسای های خوشمزه گرفته تا تاکو های آل پاستور.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

با معلم جدیدتان، گابریل کامارا آشنا شوید

با معلم جدیدتان آشنا شوید. گابریل کامارا، سرآشپز و رستوران دار معروف، که جهانی او را تحسین می کند. گابریل میخواهد داستان اینکه چگونه سرآشپز شده است، ماجرای تاسیس رستوران معروفش، کنترامار، در مکزیکوسیتی و فلسفه اش از غذا و پذیرایی را با ما در میان بگذارد.

۰۲

تهیه خمیر ماسا

دشوار است که در مورد اهمیت پیشینه تاریخی ، فرهنگی و کیفیت غذایی ذرت در مکزیک زیاده گویی کنیم. گابریلا به مروری کلی بر این ماده اصلی، گوناگونی نسل‌ها و نژادهای آن، روند تهیه خمیر ماسا که از در قلیا خواباندن، خشک کردن و آسیاب ذرت تهیه می شود، می پردازد.

۰۳

ترتیلا ذرت

گابریلا از خمیر ماسا که در درس پیشین درست کرده استفاده می کند و تهیه یک ترتیلا تازه را به شما نشان می دهد که البته در این بین سابقه پخت ترتیلا خودش را هم تعریف می کند .بهترین روش نگهداری و گرم کردن مجدد ترتیلای تان را یاد بگیرید!

۰۴

سس سالسا ورد کرودا و سالسا براوا | سالسا های خام

گابریلا برایمان از تهیه دو نوع سالسا می گوید که روی هر میز رستوران «کنترامار» پیدا می شود: سالسا ورد کرودا، سالسای نشاط آوری از گوجه و اووکادوو و دومی سالسا براوا که ترکیب تندی از پیاز و فلفل هوبانرو است.

۰۵

تاکوی آل پاستور | تاکوهای گوشت خوک با چاشنی آناتو

تاکو های آل پاستور، غذای شاخص خیابان‌های مکزیکو سیتی است. گابریلا به ما نشان می دهد که چگونه این غذا را در خانه تهیه کنیم که شامل پخت خوراک ادوبو، در چاشنی خواباندن گوشت، پخت آناناس و جفت و جور کردن تاکو ها هم میشود.

۰۶

پسکادو آ لا تالا | ماهی سرخ شده سبز و قرمز با لوبیا سرخ شده

یکی از غذا های محبوب رستوران کنترامار «پسکادو آ لا تالا» است. یک ماهی باز شده که در طرفی از سس ایتالیایی، سبز و در طرف دیگر از سس تند و تیز مکزیکی، قرمز است. چگونگی تهیه این خوراک، انتخاب ماهی تازه و سرخ کردن لوبیا ها را یاد بگیرید.

۰۷

دسایونو: ووز رانچروز | تخم مرغ سرخ شده همراه دو نوع سس سالسا

گابریلا صبحانه مورد علاقه خودش را درست می کند: ووز رانچروز با سالسای سبز دریک طرف و سالسای قرمز در طرف دیگر. گابریلا ترتیلا های ترد و لوبیا های سرخ شده از درس های پیشین را هم در این وعده جای می دهد.

۰۸

سالسا تاتمادا | سالسای دودی

گابریلا با استفاده از هاونگ سنتی مکزیکی، مولکاهده، یک سالسای قرمز، مغذی و دودی از گوجه درست می کند. او همچنین درباره نظام دیرینه کشاورزی تعاونی، معروف به لا میلپا هم صحبتی میکند.

۰۹

توستاداس د آتون | تن توستاداس

یکی از معروفترین غذاهای رستوران کنترامار، توستاداس د آتون است که اغلب از آن در جاهای دیگر تقلید هم می شود. در بین نشان دادن طرز تهیه غذا، گابریلا داستان ابداع « تن توستادا» را برایتان تعریف میکند که ترکیبی از ایده‌های و روش‌های مختلف آشپزی در ژاپن، ایتالیا و مکزیک است.

۱۰

کیزادیلاس دراداس | کیزادیلاس طلایی

کیزادیلاس های مکزیکوسیتی معمولا پنیر ندارند، از خمیر ماسا درست می شوند و در نهایت سرخ می‌شوند. در کنار نشان دادن نحوه تهیه «کیزادیلاس دراداس»، گابریلا ما را با نوعی قارچ به نام هوییت لوکاچه آشنا می کند که معمولا از آن به عنوان قارچ مکزیکی هم یاد می شود.

۱۱

آگواچیله د کامارون | میگو خام با لیموترش و فلفل چیلی

آگواچیله د کامارون یک پیش غذای تند و ترش دریایی با چاشنی لیموترش است. این آگواچیله از میگو، لیموترش، پیاز ترشی و سس فلفلی تند تهیه می شود.

۱۲

تامالس د گوایابا | تامالا گوابا

با خمیر ماسایی که در جلسات پیشین درست کردیم، تامالایی که از گواوا پر شده است را درست می کنیم.

۱۳

زیبایی هنر جزئیات

گابریلا سخن های پایانی اش را به موضوعات ذیل اختصاص می دهد: اهمیت پذیرایی در فرهنگ مکزیکی، تاثیر رعایت جزئیات در یک نتیجه عالی و اینکه چرا کیفیت مواد اولیه مساله‌ای شوخی بردار نیست.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.