گوردون رمزی

آموزش دستور پخت های رستوران در خانه

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

آشپزی در خانه مثل بیرون از خانه

گوردون رمزی یک سرآشپز، راه انداز رستوران، و شخصیت تلوزیونی اهل اسکاتلند است. او با رستوران هایی که تا کنون راه اندازی کرده، در مجموع دارای ۱۶ ستاره میشلین است. گوردون شما را به آشپزخانه منزلش می برد تا از وضعیت آشپزخانه تا طراحی روی بشقاب را به شما بیاموزد. این آشپز خوش نام در مجموعه ۱۵ قسمتی خود مراسم شام را بعنوان چیزی بیش از صرف غذا معرفی می کند.

آنچه دریافت می کنید
۱۵ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل گوردون رمزی - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس گوردون رمزی برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

معارفه

درس ۰۱
گوردون در اولین جلسه از این کلاس برایتان توضیح می دهد که چرا دومین کلاس خود را برگزار کرده است. در ادامه به بیان این می پردازد که چطور جدیدترین دستور پخت های رستورانی اش قرار است مهمان های مهمانی شام بعدی تان در خانه را حیرت زده کنند.

تخم مرغ آب پز، مارچوبه، و قارچ

درس ۰۲
طرز تف دادن و پوره کردن مارچوبه برای این غذای اصلی وجترین را بیاموزید. همچنین شما طرز آماده سازی سبزیجات و آب پز کردن تخم مرغ پیش از زمان سرو غذا را خواهید آموخت تا در هنگام سرو فقط خیلی سریع آن ها را کنار هم قرار دهید.

اردک برشته با کاسنی فرنگی قرمز و اسفناج

درس ۰۳
گوردون طرز پخت سینه اردک با چربی خودش، به گونه ای که پوستی برشته و گوشتی نرم داشته باشد، را به شما آموزش می دهد. سپس یک لعاب گیلاس درست کنید و با تکنیک های گوردون برای پخت اسفناج و کاراملی کردن کاسنی آشنا شوید.

پومه پوره

درس ۰۴
پوره سیب زمینی به سبک گوردون وابسته به یک سیب زمینی منسجم و نوعی رنده بخصوص است. چگونگی انتخاب سیب زمینی مناسب، طعم دادن به ماده کرمی، و بدست آوردن یک پوره ی خامه ای را بیاموزید.

استیک گل کلم، زیتون، و قارچ

درس ۰۵
گوردون به شما نشان می دهد که چطور سر گل کلم را تبدیل به یک غذای گیاهخواری حیرت انگیز کنید. روش پخت «استیک گل کلم» همراه با سس زیتون بعلاوه قارچ را بیاموزید.

دنده بره با هویج

درس ۰۶
طرز نرم کردن گوشت دنده روی آتش و سپس کبابی کردن آن در فر را بیاموزید. سپس نسخه به روز شده ی یک سس کلاسیک تهیه شده از ماست نعنایی همراه با سبزیجات ریشه ای پخته شده را تهیه کنید.

بادمجان کبابی با ریحان و پنیر فتا

درس ۰۷
گوردون روش مخصوص خود برای استخراج تلخی بادمجان و برشته کردن آن با پوست خودش را آموزش می دهد. این یک بغل بشقابی گیاهخواری است که خیلی سریع آماده می شود. روش ترکیب ادویه جات ترکی برای معطر کردن و خوش طعم کردن غذا را بیاموزید.

تره فرنگی کبابی، سوپ میسو و سس خاویار

درس ۰۸
این غذای مخصوص گوردون را با کبابی کردن تره فرنگی ها و آب پز کردن آن در سوپ میسو، که سرشار از طعم اومامی است، تهیه کنید. در مرحله آخر تهیه این غذا یک سس خاویار درست کنید؛ حتی می توانید از خاویار استفاده نکنید تا غذا گیاهخواری و مقرون به صرفه شود.

مرغ کبابی سشوان

درس ۰۹
گوردون طرز کبابی و برشته کردن یک مرغ کامل آغشته به فلفل سشوان را به شما آموزش می دهد. سپس مرغ را طوری تکه خواهید کرد که برای دستور پخت قسمت های ۱۰ و ۱۱ استفاده کنید.

مرغ هویسین و ترب ژاپنی

درس ۱۰
گوردون طرز تهیه خوراک مرغ هویسین را با استفاده از ران های مرغ تهیه شده در قسمت 9، همراه با ترشی های سریع به شما آموزش می دهد. روش چیدن این بشقاب در سالاد بسیار منحصر بفرد است.

سینه مرغ سشوان و نودل

درس ۱۱
طرز تهیه یک آب مرغ سریع، خوشمزه و خوش عطر را که گویی برای چندین روز جوشیده است بیاموزید. سپس این آب مرغ را با نودل و سینه مرغ سشوان (که در قسمت 9 تهیه شد) ترکیب کنید تا به این دستور پخت ویژه ی گوردون برسید.

ماهی تن کنجدی با سالاد خیار

درس ۱۲
به گفته گوردون «با ماهی تن درست مثل یک استیک ارزشمند برخورد کنید» . روش پخت این گوشت ظریف، همراه با سبزیجات ترشی شده بیاموزید. همچنین در این قسمت شما یک نودل منحصر بفرد خیار درست خواهید کرد.

ماهی خاردار کبابی با کاهوی تایلندی

درس ۱۳
گوردون پخت پیچیده ی یک ماهی کامل را برایتان رازگشایی می کند. طرز برش زدن، طعم دار کردن و سرخ کردن ماهی خاردار در روغن کم را بیاموزید. روش سرو این غذا با «کاسه های کاهویی» به گونه ای است که هر مهمان می تواند خلاقیت به خرج داده و کاسه ی منحصر بفرد خود را بسازد.

سوفله تمشک

درس ۱۴
گوردون تکنیکی را به شما می آموزد که آن را «علم سوفله» می نامد. طرز تهیه سوفله هایی پف دار با لبه های برشته و ترد با ارتفاع مناسب جهت پایان دادن به یک غذای فوق العاده را بیاموزید.

پایان

درس ۱۵
به گفته ی گوردون: «آشپزی یک مسابقه دوی سرعت نیست، یک ماراتون است». او شما را به آزمون و خطا و امتحان کردن چندباره ی هریک از دستور پخت های این کلاس پیش از ارائه آن در مهمانی هایتان تشویق می کند.
گوردون رمزی
آموزش دستور پخت های رستوران در خانه

گوردون رمزی

آموزش دستور پخت های رستوران در خانه

۱۵ درس

شروع کنید به تجربه کسب کردن در آشپزی در خانه خود. یاد بگیرید که بر اساس منوی رستوران‌ها غذا درست کنید؛ همراه با نکاتی در مورد صرفه جویی در وقت هنگام آماده‌ سازی غذا تا ارائه غذاهایی که دل هرکسی را می‌برد.

٪۱۰۰ انحصاری

از طریق مستر کلاس به ویدیوهای آموزشی و یک کتاب‌آشپزی اختصاصی شامل ۱۳ دستورالعمل تهیه غذا دسترسی پیدا کنید. در حالی که آشپزی می‌کنید ویدیوها را تماشا کنید. از طریق تلفن همراه یا رایانه خود یاد بگیرید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

آشپزی در خانه مثل بیرون از خانه

گوردون رمزی یک سرآشپز، راه انداز رستوران، و شخصیت تلوزیونی اهل اسکاتلند است. او با رستوران هایی که تا کنون راه اندازی کرده، در مجموع دارای ۱۶ ستاره میشلین است. گوردون شما را به آشپزخانه منزلش می برد تا از وضعیت آشپزخانه تا طراحی روی بشقاب را به شما بیاموزد. این آشپز خوش نام در مجموعه ۱۵ قسمتی خود مراسم شام را بعنوان چیزی بیش از صرف غذا معرفی می کند.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۹۵ صفحه کتاب کار

یک کتاب آشپزی قابل دانلود به همراه مباحث کلاسی ارائه می‌شود که شامل جمع‌بندی دروس و دستورالعمل‌های آشپزی از جمله زمان‌بندی، لیست مخلفات و نحوه ترکیب نوشیدنی‌ها می‌شود.

۱۵ درس ویدیویی

لیست مخلفات غذایی خود را تبدیل به غذاهای رستورانی کنید که مهمانان شما را به تعجب وا می‌دارد از جمله آن‌هایی که گیاه‌خوار هستند.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

معارفه

گوردون در اولین جلسه از این کلاس برایتان توضیح می دهد که چرا دومین کلاس خود را برگزار کرده است. در ادامه به بیان این می پردازد که چطور جدیدترین دستور پخت های رستورانی اش قرار است مهمان های مهمانی شام بعدی تان در خانه را حیرت زده کنند.

۰۲

تخم مرغ آب پز، مارچوبه، و قارچ

طرز تف دادن و پوره کردن مارچوبه برای این غذای اصلی وجترین را بیاموزید. همچنین شما طرز آماده سازی سبزیجات و آب پز کردن تخم مرغ پیش از زمان سرو غذا را خواهید آموخت تا در هنگام سرو فقط خیلی سریع آن ها را کنار هم قرار دهید.

۰۳

اردک برشته با کاسنی فرنگی قرمز و اسفناج

گوردون طرز پخت سینه اردک با چربی خودش، به گونه ای که پوستی برشته و گوشتی نرم داشته باشد، را به شما آموزش می دهد. سپس یک لعاب گیلاس درست کنید و با تکنیک های گوردون برای پخت اسفناج و کاراملی کردن کاسنی آشنا شوید.

۰۴

پومه پوره

پوره سیب زمینی به سبک گوردون وابسته به یک سیب زمینی منسجم و نوعی رنده بخصوص است. چگونگی انتخاب سیب زمینی مناسب، طعم دادن به ماده کرمی، و بدست آوردن یک پوره ی خامه ای را بیاموزید.

۰۵

استیک گل کلم، زیتون، و قارچ

گوردون به شما نشان می دهد که چطور سر گل کلم را تبدیل به یک غذای گیاهخواری حیرت انگیز کنید. روش پخت «استیک گل کلم» همراه با سس زیتون بعلاوه قارچ را بیاموزید.

۰۶

دنده بره با هویج

طرز نرم کردن گوشت دنده روی آتش و سپس کبابی کردن آن در فر را بیاموزید. سپس نسخه به روز شده ی یک سس کلاسیک تهیه شده از ماست نعنایی همراه با سبزیجات ریشه ای پخته شده را تهیه کنید.

۰۷

بادمجان کبابی با ریحان و پنیر فتا

گوردون روش مخصوص خود برای استخراج تلخی بادمجان و برشته کردن آن با پوست خودش را آموزش می دهد. این یک بغل بشقابی گیاهخواری است که خیلی سریع آماده می شود. روش ترکیب ادویه جات ترکی برای معطر کردن و خوش طعم کردن غذا را بیاموزید.

۰۸

تره فرنگی کبابی، سوپ میسو و سس خاویار

این غذای مخصوص گوردون را با کبابی کردن تره فرنگی ها و آب پز کردن آن در سوپ میسو، که سرشار از طعم اومامی است، تهیه کنید. در مرحله آخر تهیه این غذا یک سس خاویار درست کنید؛ حتی می توانید از خاویار استفاده نکنید تا غذا گیاهخواری و مقرون به صرفه شود.

۰۹

مرغ کبابی سشوان

گوردون طرز کبابی و برشته کردن یک مرغ کامل آغشته به فلفل سشوان را به شما آموزش می دهد. سپس مرغ را طوری تکه خواهید کرد که برای دستور پخت قسمت های ۱۰ و ۱۱ استفاده کنید.

۱۰

مرغ هویسین و ترب ژاپنی

گوردون طرز تهیه خوراک مرغ هویسین را با استفاده از ران های مرغ تهیه شده در قسمت 9، همراه با ترشی های سریع به شما آموزش می دهد. روش چیدن این بشقاب در سالاد بسیار منحصر بفرد است.

۱۱

سینه مرغ سشوان و نودل

طرز تهیه یک آب مرغ سریع، خوشمزه و خوش عطر را که گویی برای چندین روز جوشیده است بیاموزید. سپس این آب مرغ را با نودل و سینه مرغ سشوان (که در قسمت 9 تهیه شد) ترکیب کنید تا به این دستور پخت ویژه ی گوردون برسید.

۱۲

ماهی تن کنجدی با سالاد خیار

به گفته گوردون «با ماهی تن درست مثل یک استیک ارزشمند برخورد کنید» . روش پخت این گوشت ظریف، همراه با سبزیجات ترشی شده بیاموزید. همچنین در این قسمت شما یک نودل منحصر بفرد خیار درست خواهید کرد.

۱۳

ماهی خاردار کبابی با کاهوی تایلندی

گوردون پخت پیچیده ی یک ماهی کامل را برایتان رازگشایی می کند. طرز برش زدن، طعم دار کردن و سرخ کردن ماهی خاردار در روغن کم را بیاموزید. روش سرو این غذا با «کاسه های کاهویی» به گونه ای است که هر مهمان می تواند خلاقیت به خرج داده و کاسه ی منحصر بفرد خود را بسازد.

۱۴

سوفله تمشک

گوردون تکنیکی را به شما می آموزد که آن را «علم سوفله» می نامد. طرز تهیه سوفله هایی پف دار با لبه های برشته و ترد با ارتفاع مناسب جهت پایان دادن به یک غذای فوق العاده را بیاموزید.

۱۵

پایان

به گفته ی گوردون: «آشپزی یک مسابقه دوی سرعت نیست، یک ماراتون است». او شما را به آزمون و خطا و امتحان کردن چندباره ی هریک از دستور پخت های این کلاس پیش از ارائه آن در مهمانی هایتان تشویق می کند.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.