گوردون رمزی

آموزش آشپزی

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

آشپزی خود را متحول سازید

گوردون رمزی را طوری ببینید که هرگز تا به حال ندیده باشید. این آشپز هفت ستاره Michelin شما را به آشپزخانه و کترینگ منزلش می برد تا همه چیز، از وضعیت آشپزخانه و کترینگ گرفته تا خرید تازه ترین مواد و حتی طراحی های بیاد ماندنی رو بشقاب، را به شما بیاموزد. در این مسترکلاس شما صرفا دستورپخت نمی آموزید، بلکه آشپزی کترینگ خود را به سطح بالاتری خواهید برد.

آنچه دریافت می کنید
۲۰ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل گوردون رمزی - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس گوردون رمزی برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

معارفه

درس ۰۱
به آشپزخانه گوردون رمزی خوش آمدید. با آشپز دارنده ستاره میشلین آشنا شده و از آنچه در این کلاس برای هنرآموزان خود آماده کرده با خبر شوید.

سرگذشت گوردون

درس ۰۲
روند تبدیل شدن گوردون به یکی از برجسته ترین سرآشپزهای جهان را از زبان خودش بشنوید. علاقه او به آشپزی او از آشپزخانه خانه ی مادری اش تا تعدادی از برجسته ترین آشپزخانه های دنیا رساند.

روش : چیدمان آشپزخانه

درس ۰۳
همراه با گوردون گشتی در آشپزخانه شخصی اش بزنید و با مفاهیمی که برای طراحی آشپزخانه در ذهن داشته است آشنا شوید. تمام آنچه برای شروع آشپزی نیاز دارید تعدادی قابلمه، تابه ظرف و ظروف ضروری، یک ست چاقوی مناسب آشپزخانه و چند مورد جانبی دیگر است.

استادی در زمینه مواد اولیه: سبزیجات و گیاهان

درس ۰۴
آیا سبزیجات زشت خوشمزه تر هستند؟ کدام گیاهان انعطاف پذیر تر هستند؟ به عقیده گوردون هر آشپز موفق باید گیاهان خودش را پرورش دهد.

طرز پخت: تخم مرغ آب پز و قارچ روی نون تست

درس ۰۵
چگونگی تهیه یک تخم مرغ آب پز فوق العاده در هر بار تلاش را در حین آموختن طرز پخت یکی از خواستنی ترین صبحانه های گوردون بیاموزید.

روش: مهارت کار با چاقو

درس ۰۶
مهارت های کار با چاقو: اصول اولیه بسیار مهم هستند. در این قسمت گوردون طرز دست گرفتن و تیز کردن این ابزار ضروری را به شما آموزش می دهد.

طرز پخت: خاگینه ارتقاء یافته

درس ۰۷
پختن تخم مرغ حتی در آشپزخانه رستوران ها نیز یکی از دشوارترین کارهاست. طرز پخت یک خاگینه ی عالی و استفاده از توتیایی دریایی و ترافل سفید برای ارتقاء دادن آن را بیاموزید.

روش: تکه کردن یک مرغ کامل

درس ۰۸
اصول و قواعد قصابی. به گفته گوردون هرگز نباید مرغ تکه شده و بدون پوست خرید. با یادگیری روش های ساده و در عین حال کاربردی گوردون برای تکه کردن مرغ، حتی ذره ای از مرغ یا استخوان آن را هدر نخواهید داد.

طرز پخت: چیکن سوپریم با سبزیجات ریشه دار

درس ۰۹
گوردون اولین غذای اصلی در این کلاس را با یکی از ساده ترین مواد پروتئینی موجود طبخ می کند؛ مرغ. او از سبزیجات ریشه دار ساده ای استفاده می کند که در هر فروشگاهی در هر جای جهان در دسترست هستند. طرز فوق العاده او برای سبزیجات را هرگز نباید از دست دهید.

استادی در مواد اولیه: ماهی و گوشت ماهی

درس ۱۰
مهم ترین نکات گوردون برای تشخیص ماهی تازه و سالم را بشنوید و برای وقتی در ماهی فروشی هستید به خاطر بسپرید.

سرگذشت گوردون: تبدیل شدن به یک استاد

درس ۱۱
مسیر گوردون برای تبدیل شدن به یک استاد آشپزی، از افتتاح اولین رستوران تا کسب سومین ستاره میشلین و ساخت یک امپراطوری را از زبان خودش بشنوید.

روش: تکه کردن یک ماهی کامل

درس ۱۲
فکر اینکه یک ماهی کامل را تکه کنید برایتان عذاب آور و سخت است؟ گوردون شما را قدم به قدم در فیله کردن یک قزل آلای کامل (سالمون کامل) راهنمایی می کند.

طرز پخت: سالمون با مینیسترونی گوشت ماهی

درس ۱۳
نکات و ریزه کاری های پختن فیله های ماهی با پوست را بیاموزید. گوردون به شما طرز پخت بی نقص سالمون (قزل آلای دریایی) و همینطور تهیه یک سوپ پر سبزیجات لذیذ (مینیسترونی) با گوشت ماهی را به شما آموزش می دهد.

روش : تهیه خمیر پاستا

درس ۱۴
وقتی گوردون در ایتالیا مشغول آموختن از آشپزهای ایتالیایی بود، طرز تهیه فوق العاده ترین خمیر پاستا را برای غذاهای ایتالیایی آموخت. اکنون او آنچه آموخته را با شما به اشتراک می گذارد.

روش: رول کردن خمیر پاستا

درس ۱۵
گوردون طرز تهیه ورقه های ظریف و نازک پاستا را که برای غذاهایی همچون راویولی، تورتلینی، فتوچینی و نودل ها فوق العاده هستند را آموزش می دهد.

طرز پخت: راویولی لابستر

درس ۱۶
از زمان افتتاح اولین رستوران گوردون رمزی فقط یک غذا تا اکنون در منو باقی مانده و دست نخورده است: راویولی لابستر. اکنون گوردون طرز پخت این غذای مخصوص خود را آموزش داده و نحوه شکل دادن عالی ترین راویولی را به شما نشان می دهد.

استادی در زمینه مواد اولیه: گوشت گاو، گوسفند و خوک

درس ۱۷
گوردون همیشه امکان استفاده از بهترین و لوکس ترین مواد اولیه را نداشته است. در این قسمت او چگونگی گرفتن حداکثر بهره از گوشت گاو، گوسفند و خوک را آموزش می دهد.

طرز پخت: بیف ولینگتون

درس ۱۸
او بیش از یک میلیون بار این غذای مخصوص خود را در سراسر دنیا سرو کرده است! اکنون گوردون طرز پخت این غذای خارق العاده را با شما به اشتراک می گذارد تا آن را با دوستان و خانواده صرف کنید.

توصیه ای برای زندگی

درس ۱۹
مسیر همیشه برای گوردون اینقدر هموار نبوده است. به توصیه های جامع او برای موفقیت گوش دهید.

پایان

درس ۲۰
مسترکلاس خود را با چند جمله انگیزشی از گوردون به پایان ببرید
گوردون رمزی
آموزش آشپزی

گوردون رمزی

آموزش آشپزی

۲۰ درس

شروع کنید به تجربه کسب کردن در آشپزی در خانه خود. یاد بگیرید که بر اساس منوی رستوران‌ها و کترینگ غذا درست کنید؛ همراه با نکاتی در مورد صرفه جویی در وقت هنگام آماده‌سازی غذا تا ارائه غذاهایی که دل هرکسی را می‌برد.

٪۱۰۰ انحصاری

از طریق مستر کلاس به ویدئوهای آموزشی و یک کتاب‌آشپزی اختصاصی شامل ۱۳ دستورالعمل تهیه غذا دسترسی پیدا کنید. در حالی که آشپزی می‌کنید ویدئوها را تماشا کنید. از طریق تلفن همراه یا رایانه خود یاد بگیرید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

آشپزی خود را متحول سازید

گوردون رمزی را طوری ببینید که هرگز تا به حال ندیده باشید. این آشپز هفت ستاره Michelin شما را به آشپزخانه و کترینگ منزلش می برد تا همه چیز، از وضعیت آشپزخانه و کترینگ گرفته تا خرید تازه ترین مواد و حتی طراحی های بیاد ماندنی رو بشقاب، را به شما بیاموزد. در این مسترکلاس شما صرفا دستورپخت نمی آموزید، بلکه آشپزی کترینگ خود را به سطح بالاتری خواهید برد.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۴۴ صفحه کتاب کار

یک کتاب آشپزی کترینگ قابل دانلود به همراه مباحث کلاسی ارائه می‌شود که شامل جمع‌بندی دروس و دستورالعمل‌های آشپزی از جمله زمان‌بندی، لیست مخلفات و نحوه ترکیب نوشیدنی‌ها می‌شود.

۲۰ درس ویدیویی

لیست مخلفات غذایی خود را تبدیل به غذاهای رستورانی کنید که مهمانان شما را به تعجب وا می‌دارد – از جمله آن‌هایی که گیاه‌خوار هستند.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

معارفه

به آشپزخانه گوردون رمزی خوش آمدید. با آشپز دارنده ستاره میشلین آشنا شده و از آنچه در این کلاس برای هنرآموزان خود آماده کرده با خبر شوید.

۰۲

سرگذشت گوردون

روند تبدیل شدن گوردون به یکی از برجسته ترین سرآشپزهای جهان را از زبان خودش بشنوید. علاقه او به آشپزی او از آشپزخانه خانه ی مادری اش تا تعدادی از برجسته ترین آشپزخانه های دنیا رساند.

۰۳

روش : چیدمان آشپزخانه

همراه با گوردون گشتی در آشپزخانه شخصی اش بزنید و با مفاهیمی که برای طراحی آشپزخانه در ذهن داشته است آشنا شوید. تمام آنچه برای شروع آشپزی نیاز دارید تعدادی قابلمه، تابه ظرف و ظروف ضروری، یک ست چاقوی مناسب آشپزخانه و چند مورد جانبی دیگر است.

۰۴

استادی در زمینه مواد اولیه: سبزیجات و گیاهان

آیا سبزیجات زشت خوشمزه تر هستند؟ کدام گیاهان انعطاف پذیر تر هستند؟ به عقیده گوردون هر آشپز موفق باید گیاهان خودش را پرورش دهد.

۰۵

طرز پخت: تخم مرغ آب پز و قارچ روی نون تست

چگونگی تهیه یک تخم مرغ آب پز فوق العاده در هر بار تلاش را در حین آموختن طرز پخت یکی از خواستنی ترین صبحانه های گوردون بیاموزید.

۰۶

روش: مهارت کار با چاقو

مهارت های کار با چاقو: اصول اولیه بسیار مهم هستند. در این قسمت گوردون طرز دست گرفتن و تیز کردن این ابزار ضروری را به شما آموزش می دهد.

۰۷

طرز پخت: خاگینه ارتقاء یافته

پختن تخم مرغ حتی در آشپزخانه رستوران ها نیز یکی از دشوارترین کارهاست. طرز پخت یک خاگینه ی عالی و استفاده از توتیایی دریایی و ترافل سفید برای ارتقاء دادن آن را بیاموزید.

۰۸

روش: تکه کردن یک مرغ کامل

اصول و قواعد قصابی. به گفته گوردون هرگز نباید مرغ تکه شده و بدون پوست خرید. با یادگیری روش های ساده و در عین حال کاربردی گوردون برای تکه کردن مرغ، حتی ذره ای از مرغ یا استخوان آن را هدر نخواهید داد.

۰۹

طرز پخت: چیکن سوپریم با سبزیجات ریشه دار

گوردون اولین غذای اصلی در این کلاس را با یکی از ساده ترین مواد پروتئینی موجود طبخ می کند؛ مرغ. او از سبزیجات ریشه دار ساده ای استفاده می کند که در هر فروشگاهی در هر جای جهان در دسترست هستند. طرز فوق العاده او برای سبزیجات را هرگز نباید از دست دهید.

۱۰

استادی در مواد اولیه: ماهی و گوشت ماهی

مهم ترین نکات گوردون برای تشخیص ماهی تازه و سالم را بشنوید و برای وقتی در ماهی فروشی هستید به خاطر بسپرید.

۱۱

سرگذشت گوردون: تبدیل شدن به یک استاد

مسیر گوردون برای تبدیل شدن به یک استاد آشپزی، از افتتاح اولین رستوران تا کسب سومین ستاره میشلین و ساخت یک امپراطوری را از زبان خودش بشنوید.

۱۲

روش: تکه کردن یک ماهی کامل

فکر اینکه یک ماهی کامل را تکه کنید برایتان عذاب آور و سخت است؟ گوردون شما را قدم به قدم در فیله کردن یک قزل آلای کامل (سالمون کامل) راهنمایی می کند.

۱۳

طرز پخت: سالمون با مینیسترونی گوشت ماهی

نکات و ریزه کاری های پختن فیله های ماهی با پوست را بیاموزید. گوردون به شما طرز پخت بی نقص سالمون (قزل آلای دریایی) و همینطور تهیه یک سوپ پر سبزیجات لذیذ (مینیسترونی) با گوشت ماهی را به شما آموزش می دهد.

۱۴

روش : تهیه خمیر پاستا

وقتی گوردون در ایتالیا مشغول آموختن از آشپزهای ایتالیایی بود، طرز تهیه فوق العاده ترین خمیر پاستا را برای غذاهای ایتالیایی آموخت. اکنون او آنچه آموخته را با شما به اشتراک می گذارد.

۱۵

روش: رول کردن خمیر پاستا

گوردون طرز تهیه ورقه های ظریف و نازک پاستا را که برای غذاهایی همچون راویولی، تورتلینی، فتوچینی و نودل ها فوق العاده هستند را آموزش می دهد.

۱۶

طرز پخت: راویولی لابستر

از زمان افتتاح اولین رستوران گوردون رمزی فقط یک غذا تا اکنون در منو باقی مانده و دست نخورده است: راویولی لابستر. اکنون گوردون طرز پخت این غذای مخصوص خود را آموزش داده و نحوه شکل دادن عالی ترین راویولی را به شما نشان می دهد.

۱۷

استادی در زمینه مواد اولیه: گوشت گاو، گوسفند و خوک

گوردون همیشه امکان استفاده از بهترین و لوکس ترین مواد اولیه را نداشته است. در این قسمت او چگونگی گرفتن حداکثر بهره از گوشت گاو، گوسفند و خوک را آموزش می دهد.

۱۸

طرز پخت: بیف ولینگتون

او بیش از یک میلیون بار این غذای مخصوص خود را در سراسر دنیا سرو کرده است! اکنون گوردون طرز پخت این غذای خارق العاده را با شما به اشتراک می گذارد تا آن را با دوستان و خانواده صرف کنید.

۱۹

توصیه ای برای زندگی

مسیر همیشه برای گوردون اینقدر هموار نبوده است. به توصیه های جامع او برای موفقیت گوش دهید.

۲۰

پایان

مسترکلاس خود را با چند جمله انگیزشی از گوردون به پایان ببرید

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.