رایان چتیا وردنا و لنی مرورو

آموزش میکسولوژی

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

کوکتل ها را از آن خود کنید

لنی مرورو دریافت کننده جایزه جیمز بیرد، باریستای پیشتاز کوکتل سازی و میکسولوژی در نیویوروک است. رایان چتیا وردنا با نام مستعار آقای لیان بیناینگذار کافه «Dandelyan» است که بهترین کافه دنیا نامگذاری شده است. آن ها لازمه های آماده کردن کوکتل را به شما آموزش می دهند، از یافتن ذائقه شخصی شما تا ساخت کافه خانگی برای خودتان. تهیه کوکتل های خوش طمع برای هر مناسبتی را فرا بگیرید و باریستای محبوب دوستانتان شوید.

آنچه دریافت می کنید
۱۷ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل رایان چتیا وردنا و لنی مرورو - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس رایان چتیا وردنا و لنی مرورو برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

با استادان جدید خود آشنا شوید

درس ۰۱
لنی مرورو، پیشتاز سیر پیشه کوکتل در نیویوروک، مدیر بار «Llama Inn» در شهر بروکلین است. رایان چتیا وردنا که با اسم مستعارش "آقای لیان" شناخته می شود، در سراسر جهان بار هایی افتتاح کرده است که هر کدام برنده جایزه هستند.

پیشینه مهارت کوکتل از دید لینت

درس ۰۲
لنی اصول سیر کوکتل را با ما در میان می گذارد و به ما از تاثیری که کار در رستوران بر سبک نوشیدنی هایش داشته است می گوید. او همچنین به بحث اهمیت آموزش و زنان توانمند در صنعت می گوید.

فلسفه اقای لیان درباره کوکتل ها در سطح جهانی

درس ۰۳
رایان بر این باور است که کوکتل انسان را هم به هم نزدیک می کند و بر حال و حوصله شما تاثیر بسیار مثبتی دارد. او معتقد است که برای درست کردن یک کوکتل در سطح جهانی ابزار و مواد اولیه خاص و منحصر به فردی نیاز نیست بلکه افراد و مناسباتی که کوکتل را برایشان آماده می کنید، حائز اهمیت است.

سر از پشت پرده ی بار در بیاورید

درس ۰۴
رایان و لنی بر سر موارد مورد نیاز یک بار خانگی بحث و گفتگویی دارند. رایان مشوق شما خواهد بود که با نوشیدنی های مورد علاقه تان کار کنید و لنی هم نگاه اجمالی به نوشیدنی هایی می اندازد که چند منظوره هستنند و هر دو معتقدند که باید از هر چه که در اختیار دارید نهایت استفاده را ببرید.

در جستجوی ذائقه

درس ۰۵
راهنمای شما برای آماده کردن یک کوکتل که ترشی و شیرینی اش در توازن باشد، ذائقه شخصی خودتان است. لنی و رایان نحوه اماده کردن لیموناد مورد علاقه شان را به ما نشان می دهند و با اضافه کردن مواد فصلی به ترکیبشان، یک نوشیدنی غیر الکلی خوش طمع درست می کنند.

پیش غذاهای تک: موهیتو و کوکتل اسمش

درس ۰۶
رایان و لنی نحوه آماده کردن چند کوکتل را به ما شما آموزش می دهند که بتواند در انتهای یک روز خسته کننده و طولانی، خستگی تان در کند.

آشنایی با روش کلاسیک: کوکتل Old Fashioned

درس ۰۷
با لنی نحوه آماده کردن کوکتل Fancy Free رو یاد می گیریم که به مراتب از کوکتل Old Fashioned سریعتر آماده می شود. رایان روش پیشرفته ای را برایتان توضیح می دهد که بتوان تنها با مخلوط بوربن و موم، هدیه ای جالب تهیه کرد.

"کوکتل های Sour معروف: Clara Bow, Margarita, Siesta, and Cosmopolitan"

درس ۰۸
لنی عاشق کوکتل های سور (Sour) است، او از مواد تشکلیل دهنده این کوکتل ها میگوید و نحوه اماده کردن سه تا از آن ها را هم برایمان توضیح می دهد. دستور تهیه کوکتل کوسموپولیتن ( Cosmopolitan) معمولا قابل فهم نیست برای همین رایان دستور تهیه خودش را با ما در میان میگذارد.

کوکتل های سور که با سفیده تخم مرغ آماده می شوند

درس ۰۹
سفیده تخم مرغ مناسب تهیه یک کوکتل سور با رویه نرم است. لنی و رایان به ما یاد می دهند که با مرکبات سفیده تخم مرغ را بپزیم و در تهیه نوشیدنی هایی که پیسکو پایه آن ها هستند، از آن استفاده کنیم.

نوشیدنی های کلاسیک معروف: مارتینی

درس ۱۰
روش جدید برای تهیه مارتینی را از رایان یاد بگیرید. او به علاوه طرز تهیه جین مارتینی کلاسیک را هم برایمان شرح می دهد. و اما آموزش کوکتل وسپر و مارتینز به سبک جیمز باند از لنی. مارتینز مخلوطی از کوکتل منهتن و مارتینی است که در صده ۱۸ برای اولین بار تولید شد.

یک محفل شام کلاسیک: کوکتل Negroni

درس ۱۱
لنی برای تهیه کوکتل Negroni به جای عرق جین از عرق نیشکر استفاده می کند و از این رو کوکتل ما طمع تافی به خود می گیرد. برای مخلوط میوه و سبزی های معطر تازه می توان از مایکروویو استفاد کرد که رایان روشش را به ما آموزش می دهد.

شادی بخش های محفل شام: کوکتل های Sherry Spritz and Queen’s Park Swizzle

درس ۱۲
رایان با ریحان و فلفل دلمه ای یک اسپریتز گوارا اماده می کند. و لنی هم از ترفند های هم زدن نوشیدنی و همچنین طمع بخشی به عرق نیشکر با نعنا و بیترز را برایمان می گوید.

شروع جشن ها: کوکتل تیکی و نوشیدنی Highballs خانگی

درس ۱۳
لنی یک جشن با حال و هوای جزیره ای را با یک لیوان نوشیدنی زنده می کند. رایان مهمان ها را در جشن ها سرگرم می کند. او نوشیدنی پایه را آماده می کند و آن را با بقیه مخلفات و مخلوط کننده در اختیار مهمان ها قرار می دهد که خودشان نوشیدنی Highballs شان را درست کنند. رایان همه این کار ها را به شما آموزش می دهد.

نوشیدنی هایی برای جشن: کوکتل های از پیش آماده شده و نوشیدنی های میوه ای

درس ۱۴
پیش از اینکه مهمان ها برسند، طبق روش رایان، با یک بطری یک کوکتل شامپانی آماده کنید و جمع را به شعف بیاورید. لنی هم طرز تهیه یک نوشیدنی میوه ای به نام Llama del Reyرا به ما یاد می دهد. این نوشیدنی های متشکل از انواع نوشیدنی های پرویی است.

نوشیدنی های عجیب غریب: کوکتل Lyan Mary

درس ۱۵
رایان طرز تهیه کوکتل بلادی مری را منحصر به فردش به ما یاد می دهد. انواع طمع و چاشنی های ایده آل را یاد بگیرید و ببیند که چرا نباید روی لیوان نوشیدنی مان را بیش از جد تزئین کنیم.

کوکتل مناسب با غذا

درس ۱۶
نوع کوکتل باراکودا که لنی درست می کند با سینی پارکوتری و گوشت های خوش طمع و پنیر های تند فرانسوی جور در نمی آید. هیچ چیز مثل نوشیدنی Portland Calling رایان، دسر تارت کاستارد تمشک را نکمیل نمی کند.

ابتکار و مهارت

درس ۱۷
رایان و لنی گفتگویی بر سر چیزهایی که از هم یاد گرفته اند دارند و می گویند که چرا انقدر از همکاری با یکدیگر لذت می برند. آن ها مشوق خلاقیت شما هستند و شما را ترغیب می کنند که در با دوستانتان در خانه کار کنید و نوشیدنی خودتان را تهیه کنید.
رایان چتیا وردنا و لنی مرورو
آموزش میکسولوژی

رایان چتیا وردنا و لنی مرورو

آموزش میکسولوژی

۱۷ درس

رایان و لنی ، باریستا هایی حرفه ای و در سطح جهانی، به شما یاد می دهند که بتوانید برای هر مناسبتی در خانه کوکتل مناسب را آماده کنید.

٪۱۰۰ انحصاری

برای دسترسی به ویدئوهای آموزشی و موارد اختصاصی همین امروز ثبت نام کنید. بر اساس سرعت دلخواه خود شروع به یادگیری در تلفن همراه خود، رایانه یا تلویزیون هوشمند کنید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید



کوکتل ها را از آن خود کنید

لنی مرورو دریافت کننده جایزه جیمز بیرد، باریستای پیشتاز کوکتل سازی و میکسولوژی در نیویوروک است. رایان چتیا وردنا با نام مستعار آقای لیان بیناینگذار کافه «Dandelyan» است که بهترین کافه دنیا نامگذاری شده است. آن ها لازمه های آماده کردن کوکتل را به شما آموزش می دهند، از یافتن ذائقه شخصی شما تا ساخت کافه خانگی برای خودتان. تهیه کوکتل های خوش طمع برای هر مناسبتی را فرا بگیرید و باریستای محبوب دوستانتان شوید.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۵۳ صفحه کتاب کار

کتاب دستور آشپزی که برای دانلود در اختیار شما قرار گرفته است شامل طرز تهیه همه چیز می شود؛ از مارتینی ها گرفته تا کوکتل های سور که با سفیده تخم مرغ درست می شوند. به علاوه ی تمام اطلاعات مورد نیاز برای ساخت بار خانگی خودتان.

۱۷ درس ویدیویی

لنی و رایان که چندین جایزه در زمینه باریستایی دریافت کرده اند ، نکات و ترفند های محرمانه آماده کردن کوکتل هایی را به شما آموزش می دهند که به وسیله آن ها می توان انسان ها را به هم نزدیک تر کرد.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

با استادان جدید خود آشنا شوید

لنی مرورو، پیشتاز سیر پیشه کوکتل در نیویوروک، مدیر بار «Llama Inn» در شهر بروکلین است. رایان چتیا وردنا که با اسم مستعارش "آقای لیان" شناخته می شود، در سراسر جهان بار هایی افتتاح کرده است که هر کدام برنده جایزه هستند.

۰۲

پیشینه مهارت کوکتل از دید لینت

لنی اصول سیر کوکتل را با ما در میان می گذارد و به ما از تاثیری که کار در رستوران بر سبک نوشیدنی هایش داشته است می گوید. او همچنین به بحث اهمیت آموزش و زنان توانمند در صنعت می گوید.

۰۳

فلسفه اقای لیان درباره کوکتل ها در سطح جهانی

رایان بر این باور است که کوکتل انسان را هم به هم نزدیک می کند و بر حال و حوصله شما تاثیر بسیار مثبتی دارد. او معتقد است که برای درست کردن یک کوکتل در سطح جهانی ابزار و مواد اولیه خاص و منحصر به فردی نیاز نیست بلکه افراد و مناسباتی که کوکتل را برایشان آماده می کنید، حائز اهمیت است.

۰۴

سر از پشت پرده ی بار در بیاورید

رایان و لنی بر سر موارد مورد نیاز یک بار خانگی بحث و گفتگویی دارند. رایان مشوق شما خواهد بود که با نوشیدنی های مورد علاقه تان کار کنید و لنی هم نگاه اجمالی به نوشیدنی هایی می اندازد که چند منظوره هستنند و هر دو معتقدند که باید از هر چه که در اختیار دارید نهایت استفاده را ببرید.

۰۵

در جستجوی ذائقه

راهنمای شما برای آماده کردن یک کوکتل که ترشی و شیرینی اش در توازن باشد، ذائقه شخصی خودتان است. لنی و رایان نحوه اماده کردن لیموناد مورد علاقه شان را به ما نشان می دهند و با اضافه کردن مواد فصلی به ترکیبشان، یک نوشیدنی غیر الکلی خوش طمع درست می کنند.

۰۶

پیش غذاهای تک: موهیتو و کوکتل اسمش

رایان و لنی نحوه آماده کردن چند کوکتل را به ما شما آموزش می دهند که بتواند در انتهای یک روز خسته کننده و طولانی، خستگی تان در کند.

۰۷

آشنایی با روش کلاسیک: کوکتل Old Fashioned

با لنی نحوه آماده کردن کوکتل Fancy Free رو یاد می گیریم که به مراتب از کوکتل Old Fashioned سریعتر آماده می شود. رایان روش پیشرفته ای را برایتان توضیح می دهد که بتوان تنها با مخلوط بوربن و موم، هدیه ای جالب تهیه کرد.

۰۸

"کوکتل های Sour معروف: Clara Bow, Margarita, Siesta, and Cosmopolitan"

لنی عاشق کوکتل های سور (Sour) است، او از مواد تشکلیل دهنده این کوکتل ها میگوید و نحوه اماده کردن سه تا از آن ها را هم برایمان توضیح می دهد. دستور تهیه کوکتل کوسموپولیتن ( Cosmopolitan) معمولا قابل فهم نیست برای همین رایان دستور تهیه خودش را با ما در میان میگذارد.

۰۹

کوکتل های سور که با سفیده تخم مرغ آماده می شوند

سفیده تخم مرغ مناسب تهیه یک کوکتل سور با رویه نرم است. لنی و رایان به ما یاد می دهند که با مرکبات سفیده تخم مرغ را بپزیم و در تهیه نوشیدنی هایی که پیسکو پایه آن ها هستند، از آن استفاده کنیم.

۱۰

نوشیدنی های کلاسیک معروف: مارتینی

روش جدید برای تهیه مارتینی را از رایان یاد بگیرید. او به علاوه طرز تهیه جین مارتینی کلاسیک را هم برایمان شرح می دهد. و اما آموزش کوکتل وسپر و مارتینز به سبک جیمز باند از لنی. مارتینز مخلوطی از کوکتل منهتن و مارتینی است که در صده ۱۸ برای اولین بار تولید شد.

۱۱

یک محفل شام کلاسیک: کوکتل Negroni

لنی برای تهیه کوکتل Negroni به جای عرق جین از عرق نیشکر استفاده می کند و از این رو کوکتل ما طمع تافی به خود می گیرد. برای مخلوط میوه و سبزی های معطر تازه می توان از مایکروویو استفاد کرد که رایان روشش را به ما آموزش می دهد.

۱۲

شادی بخش های محفل شام: کوکتل های Sherry Spritz and Queen’s Park Swizzle

رایان با ریحان و فلفل دلمه ای یک اسپریتز گوارا اماده می کند. و لنی هم از ترفند های هم زدن نوشیدنی و همچنین طمع بخشی به عرق نیشکر با نعنا و بیترز را برایمان می گوید.

۱۳

شروع جشن ها: کوکتل تیکی و نوشیدنی Highballs خانگی

لنی یک جشن با حال و هوای جزیره ای را با یک لیوان نوشیدنی زنده می کند. رایان مهمان ها را در جشن ها سرگرم می کند. او نوشیدنی پایه را آماده می کند و آن را با بقیه مخلفات و مخلوط کننده در اختیار مهمان ها قرار می دهد که خودشان نوشیدنی Highballs شان را درست کنند. رایان همه این کار ها را به شما آموزش می دهد.

۱۴

نوشیدنی هایی برای جشن: کوکتل های از پیش آماده شده و نوشیدنی های میوه ای

پیش از اینکه مهمان ها برسند، طبق روش رایان، با یک بطری یک کوکتل شامپانی آماده کنید و جمع را به شعف بیاورید. لنی هم طرز تهیه یک نوشیدنی میوه ای به نام Llama del Reyرا به ما یاد می دهد. این نوشیدنی های متشکل از انواع نوشیدنی های پرویی است.

۱۵

نوشیدنی های عجیب غریب: کوکتل Lyan Mary

رایان طرز تهیه کوکتل بلادی مری را منحصر به فردش به ما یاد می دهد. انواع طمع و چاشنی های ایده آل را یاد بگیرید و ببیند که چرا نباید روی لیوان نوشیدنی مان را بیش از جد تزئین کنیم.

۱۶

کوکتل مناسب با غذا

نوع کوکتل باراکودا که لنی درست می کند با سینی پارکوتری و گوشت های خوش طمع و پنیر های تند فرانسوی جور در نمی آید. هیچ چیز مثل نوشیدنی Portland Calling رایان، دسر تارت کاستارد تمشک را نکمیل نمی کند.

۱۷

ابتکار و مهارت

رایان و لنی گفتگویی بر سر چیزهایی که از هم یاد گرفته اند دارند و می گویند که چرا انقدر از همکاری با یکدیگر لذت می برند. آن ها مشوق خلاقیت شما هستند و شما را ترغیب می کنند که در با دوستانتان در خانه کار کنید و نوشیدنی خودتان را تهیه کنید.

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.