ماسیمو بوتورا

آموزش آشپزی ایتالیایی مدرن

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

دست پخت خود را تخیل کنید

ماسیمو بوتورا آموزش آشپزی ایتالیایی می دهد، آشپز برنده سه ستاره میشلین در رستوران استریا فرانچسکانا، با این رستوران شناخته شده در سراسر جهان همانند آزمایشگاهی از ایده‌های ناب رفتار می‌کند. او در کلاس‌های تخصصی آموزش آشپزی ایتالیایی، نحوه تبدیل دستورالعمل پخت غذاهای سنتی و محلی ایتالیایی را به خوراکی‌های هیجان انگیز مدرن با شما به اشتراک می‌گذارد. شما می‌آموزید که چگونه یک خوراک غنی و سرشار از طعم و مزه تاگلیاتله آل راگو یا ریزوتوی کدو تهیه کنید. در کنار آن دستور العمل برگر امیلیا به صورت انحصاری در مسترکلاس برای شما کنار گذاشته شده است. ذائقه خود را گسترده‌تر کند و وارد یک ماجراجویی پر از آشپزی و مزه شوید.

آنچه دریافت می کنید
۱۴ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل ماسیمو بوتورا - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس ماسیمو بوتورا برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

معارفه

درس ۰۱
با استاد جدید خود آشنا شوید: ماسیمو بوتورا، سرآشپز رستوران دارنده نشان " سه ستاره میشلین " تحت عنوان " Osteria Francescana ". ماسیمو از اعتقاد خود به متحول ساختن دستور پخت های کلاسیک، پرورش ذائقه شخصی و نقش خلاقیت در آشپزی می گوید.

تکامل یک پستو

درس ۰۲
متحول ساختن دستور پخت های کلاسیک را از همین جلسه شروع کنید. ماسیمو رویکرد منحصر بفرد خود به طبخ پستو، با استفاده از خرده نان به جای هسته کاج را توضیح می دهد. در این قسمت سس پز مخصوص ماسیمو یعنی " تاکا کندو " همراه اوست.

تورتلینی بخش ۱: گوشتابه و سس

درس ۰۳
در ایالت " امیلیا رومانا " در ایتالیا تورتلینی غذای اصلی است. ماسیمو طرز پخت دو همراه اصلی تورتلینی را به شما آموزش می دهد: یک گوشتابه غلیط و خوشمزه به نام " ایل برودو " و سس کرمی " پارمیجیانو رجیانو ".

تورتلینی بخش ۲: خمیر، پر کننده و سرهم کردن

درس ۰۴
چند مهمان ویژه برای تهیه خمیر و پر کننده " فیلینگ " تورتلینی به ماسیمو می پیوندند. طرز سرهم کردن این غذای اصلی ایالت " امیلیا رومانا " را بیاموزید.

امیلیا برگر

درس ۰۵
در پنجمین قسمت آموزش آشپزی ایتالیایی ماسیمو برگر به سبک خود را، که شامل مواد اولیه محلی " امیلیا رومانا " است، به شما نشان می دهد. سپس او دانشجویان را برای طبخ برگری با مواد اولیه بومی خودشان به چالش می کشد.

پاساتلی بخش ۱: " آب همه چیز دار "، سبزی خواری

درس ۰۶
یکی از اصول اساسی ماسیمو در آشپزخانه آشپزی بدون ذره ای هدر رفت است. ماسیمو نشان می دهد که چطور با تهیه یک " برودو د توتو " " آب همه چیز دار " مخصوص سبزی خواری می توان از باقیمانده های سبزیجات به نحو احسنت استفاده کرد.

پاساتلی بخش ۲: پاستای خرده نان

درس ۰۷
ماسیمو به شما نشان می دهد که چطور با افزودن خرده نان های تازه ی سرشار از طعم اومامی، یکی از دستور پخت مادر بزرگش برای پاساتلی را متحول کرده است. این پاساتلی در " آب همه چیز دار " سرو می شود.

چغندر " رنگ آمیزی شده چرخشی "

درس ۰۸
به ماده اولیه سری این غذای گیاه خواری فوق العاده، که شامل چغندر کبابی بوده و برگرفته از آثار هنری نقاش محبوب ماسیمو «دمین هرست» می شود، پی ببرید. از این سس خارق العاده می توان در بسیاری از غذاهای گوشتی و گیاهی استفاده کرد.

ماهی حلوای مدیترانه ای " سولیولا ال کارتاشیو "

درس ۰۹
ماسیمو به شما نحوه طبخ یک ماهی حلوای پخته شده روی کاغذ پوست خوشمزه را با استفاده از چاشنی های کلاسیک مدیترانه ای آموزش می دهد. چاشنی هایی همچون: لیمو، درختچه ی مدیترانه ای " کبر "، زیتون، گوجه فرنگی و جعفری.

تاگلیاتله با راگو خرد شده " سس گوشت "

درس ۱۰
تاگلیاتله با راگو همان بشقاب غذایی است که موجب به شهرت رسیدن رستوران " Osteria Francescana " شد. ماسیمو طرز تهیه این غذا را به سبک خود و با گوشت تکه شده به صورت دستی، برای رسیدن به نهایت طعم و مزه، را نشان می دهد.

سوفله، بهتر از پانتونه!

درس ۱۱
ماسیمو به شما نشان می دهد که چطور با خرده کیک ها و شیرینی های موجود سوفله ای سبک و خوشمزه درست کنید که از اجزاء تشکیل دهنده آن خوشمزه تر است. او در این دستور پخت از " پانتونه "، یک نان شیرین ایتالیایی با کشمش و میوه های آبناتی شده، استفاده می کند.

ریستو کدو تنبل

درس ۱۲
ماسیمو روشی منحصر بفرد برای طبخ ریسوتو را به شما آموزش می دهد که در آن به جای استفاده از سرکه سفید، کره و پیاز از آب پرتقال تازه و پوره کدو تنبل کبابی استفاده می کند. حاصل این دستور پخت بسیار شبیه یک دسر می شود و می توانید طرز تهیه را هرطور که بخواهید تغییر دهید.

قسمت ویژه: نمایش تست کردن

درس ۱۳
برای اینکه ذائقه خود را پرورش دهید، ماسیمو روش چشیدن سه ماده اولیه اصلی در نسخه مختص خودش از خوراک ایتالیایی را به شما آموزش می دهد. این سه ماده شامل: گوجه فرنگی، پارمیجیانو رجیانو و سرکه بالزامیک هستند.

قسمت ویژه: ماجرای دو غذای اصلی در " Osteria Francesacana "

درس ۱۴
ماسیمو نحوه پی بردن به دستور پخت دو غذای اصلی و شاخص رستوران " Osteria Francesacana " را توضیح می دهد؛ " بخش ترد لازانیا " و ماهی حلوای مدیترانه ای. همچنین او طرز کامل کردن بشقاب هریک از این دو غذای معروف را توضیح می دهد.
ماسیمو بوتورا
آموزش آشپزی ایتالیایی مدرن

ماسیمو بوتورا

آموزش آشپزی ایتالیایی مدرن

۱۴ درس

ماسیمو بوتورا به شما رویکرد خود برای پخت غذاهای سنتی ایتالیا را آموزش می‌دهد؛ از غذای روزیتو تا تورتلینی. او با شما مهارت‌هایی را به اشتراک می‌گذارد که به وسیله آن بتوانید دستورالعمل‌هایی که در ذهن دارید بر روی میز غذا بگذارید.

٪۱۰۰ انحصاری

برای دسترسی به ویدئوهای آموزش آشپزی ایتالیایی و موارد اختصاصی همین امروز ثبت نام کنید. با سرعت دلخواه خود روی تلفن همراه یا رایانه شروع به یادگیری کنید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

دست پخت خود را تخیل کنید

ماسیمو بوتورا آموزش آشپزی ایتالیایی می دهد، آشپز برنده سه ستاره میشلین در رستوران استریا فرانچسکانا، با این رستوران شناخته شده در سراسر جهان همانند آزمایشگاهی از ایده‌های ناب رفتار می‌کند. او در کلاس‌های تخصصی آموزش آشپزی ایتالیایی، نحوه تبدیل دستورالعمل پخت غذاهای سنتی و محلی ایتالیایی را به خوراکی‌های هیجان انگیز مدرن با شما به اشتراک می‌گذارد. شما می‌آموزید که چگونه یک خوراک غنی و سرشار از طعم و مزه تاگلیاتله آل راگو یا ریزوتوی کدو تهیه کنید. در کنار آن دستور العمل برگر امیلیا به صورت انحصاری در مسترکلاس برای شما کنار گذاشته شده است. ذائقه خود را گسترده‌تر کند و وارد یک ماجراجویی پر از آشپزی و مزه شوید.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۵۸ صفحه کتاب کار

یک کتاب آشپزی قابل دانلود به همراه مباحث کلاسی ارائه می‌شود که شامل جمع‌بندی دروس، دستورالعمل‌های آشپزی و اطلاعات تکمیلی می‌شود.

۱۴ درس ویدیویی

ماسیمو بوتورا، سرآسپز معروف، با شما دستورالعمل‌های جدید غذاهای سنتی ایتالیا و فرآیند خلاقانه پخت آن‌ها را به اشتراک می‌گذارد؛ از ریزوتو گرفته تا تورتلینی.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

معارفه

با استاد جدید خود آشنا شوید: ماسیمو بوتورا، سرآشپز رستوران دارنده نشان " سه ستاره میشلین " تحت عنوان " Osteria Francescana ". ماسیمو از اعتقاد خود به متحول ساختن دستور پخت های کلاسیک، پرورش ذائقه شخصی و نقش خلاقیت در آشپزی می گوید.

۰۲

تکامل یک پستو

متحول ساختن دستور پخت های کلاسیک را از همین جلسه شروع کنید. ماسیمو رویکرد منحصر بفرد خود به طبخ پستو، با استفاده از خرده نان به جای هسته کاج را توضیح می دهد. در این قسمت سس پز مخصوص ماسیمو یعنی " تاکا کندو " همراه اوست.

۰۳

تورتلینی بخش ۱: گوشتابه و سس

در ایالت " امیلیا رومانا " در ایتالیا تورتلینی غذای اصلی است. ماسیمو طرز پخت دو همراه اصلی تورتلینی را به شما آموزش می دهد: یک گوشتابه غلیط و خوشمزه به نام " ایل برودو " و سس کرمی " پارمیجیانو رجیانو ".

۰۴

تورتلینی بخش ۲: خمیر، پر کننده و سرهم کردن

چند مهمان ویژه برای تهیه خمیر و پر کننده " فیلینگ " تورتلینی به ماسیمو می پیوندند. طرز سرهم کردن این غذای اصلی ایالت " امیلیا رومانا " را بیاموزید.

۰۵

امیلیا برگر

در پنجمین قسمت آموزش آشپزی ایتالیایی ماسیمو برگر به سبک خود را، که شامل مواد اولیه محلی " امیلیا رومانا " است، به شما نشان می دهد. سپس او دانشجویان را برای طبخ برگری با مواد اولیه بومی خودشان به چالش می کشد.

۰۶

پاساتلی بخش ۱: " آب همه چیز دار "، سبزی خواری

یکی از اصول اساسی ماسیمو در آشپزخانه آشپزی بدون ذره ای هدر رفت است. ماسیمو نشان می دهد که چطور با تهیه یک " برودو د توتو " " آب همه چیز دار " مخصوص سبزی خواری می توان از باقیمانده های سبزیجات به نحو احسنت استفاده کرد.

۰۷

پاساتلی بخش ۲: پاستای خرده نان

ماسیمو به شما نشان می دهد که چطور با افزودن خرده نان های تازه ی سرشار از طعم اومامی، یکی از دستور پخت مادر بزرگش برای پاساتلی را متحول کرده است. این پاساتلی در " آب همه چیز دار " سرو می شود.

۰۸

چغندر " رنگ آمیزی شده چرخشی "

به ماده اولیه سری این غذای گیاه خواری فوق العاده، که شامل چغندر کبابی بوده و برگرفته از آثار هنری نقاش محبوب ماسیمو «دمین هرست» می شود، پی ببرید. از این سس خارق العاده می توان در بسیاری از غذاهای گوشتی و گیاهی استفاده کرد.

۰۹

ماهی حلوای مدیترانه ای " سولیولا ال کارتاشیو "

ماسیمو به شما نحوه طبخ یک ماهی حلوای پخته شده روی کاغذ پوست خوشمزه را با استفاده از چاشنی های کلاسیک مدیترانه ای آموزش می دهد. چاشنی هایی همچون: لیمو، درختچه ی مدیترانه ای " کبر "، زیتون، گوجه فرنگی و جعفری.

۱۰

تاگلیاتله با راگو خرد شده " سس گوشت "

تاگلیاتله با راگو همان بشقاب غذایی است که موجب به شهرت رسیدن رستوران " Osteria Francescana " شد. ماسیمو طرز تهیه این غذا را به سبک خود و با گوشت تکه شده به صورت دستی، برای رسیدن به نهایت طعم و مزه، را نشان می دهد.

۱۱

سوفله، بهتر از پانتونه!

ماسیمو به شما نشان می دهد که چطور با خرده کیک ها و شیرینی های موجود سوفله ای سبک و خوشمزه درست کنید که از اجزاء تشکیل دهنده آن خوشمزه تر است. او در این دستور پخت از " پانتونه "، یک نان شیرین ایتالیایی با کشمش و میوه های آبناتی شده، استفاده می کند.

۱۲

ریستو کدو تنبل

ماسیمو روشی منحصر بفرد برای طبخ ریسوتو را به شما آموزش می دهد که در آن به جای استفاده از سرکه سفید، کره و پیاز از آب پرتقال تازه و پوره کدو تنبل کبابی استفاده می کند. حاصل این دستور پخت بسیار شبیه یک دسر می شود و می توانید طرز تهیه را هرطور که بخواهید تغییر دهید.

۱۳

قسمت ویژه: نمایش تست کردن

برای اینکه ذائقه خود را پرورش دهید، ماسیمو روش چشیدن سه ماده اولیه اصلی در نسخه مختص خودش از خوراک ایتالیایی را به شما آموزش می دهد. این سه ماده شامل: گوجه فرنگی، پارمیجیانو رجیانو و سرکه بالزامیک هستند.

۱۴

قسمت ویژه: ماجرای دو غذای اصلی در " Osteria Francesacana "

ماسیمو نحوه پی بردن به دستور پخت دو غذای اصلی و شاخص رستوران " Osteria Francesacana " را توضیح می دهد؛ " بخش ترد لازانیا " و ماهی حلوای مدیترانه ای. همچنین او طرز کامل کردن بشقاب هریک از این دو غذای معروف را توضیح می دهد.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.