توماس کلر

آموزش تکنیک های آشپزی ۱

مشاهده قسمت یکم
بررسی اجمالی
برنامه درسی

مهارت‌های بنیادین. غذای عالی و لذیذ.

آموزش آشپزی با سبزیجات را با توماس کلر که یک سرآشپز، راه انداز رستوران و نویسنده کتاب های آشپزی است بیاموزید. این سرآشپز آمریکایی ۶۳ ساله یک بار در سال ۱۹۹۶ عنوان «بهترین سرآشپز کالیفرنیا» و یک بار در سال ۱۹۹۷ عنوان «بهترین سرآشپز ایالات متحده» را به خود اختصاص داده است. توماس اولین سرآشپز آمریکایی دارای چندین امتیاز سه ستاره میشلین است. سرآشپز اصلی رستوران کالیفرنیایی The French laundry در اولین کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات آنلاین ۲۲ قسمتی خود مبانی اساسی آشپزی را به شما می آموزد. اداره وسایل آشپزخانه، آماده سازی مواد اولیه (مثل سبزیجات، تخم مرغ ها، و پاستا) و دانش آشپزی را از وی بیاموزید. مهارت و اعتماد به نفسی کسب کنید که امکان تبیین کامل ترین دستورهای پخت را به شما بدهد.

آنچه دریافت می کنید
۳۶ درس ویدئویی
محتوای آموزشی اختصاصی
100% ضمانت کیفیت

دو راه شرکت در کلاس

محبوب ترین روش

اشتراک طلایی

دسترسی نامحدود به تمام کلاس های 82 استاد - شامل توماس کلر - برای یکسال
1.0۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه
خرید اشتراک طلایی

خرید این کلاس

دسترسی نامحدود به کلاس توماس کلر برای یکسال
۱۰۰.۰۰۰ تومان / سالانه

معارفه

درس ۰۱
با مربی جدیدتون آشنا بشید، آشپز توماس کلر. این آشپز پرافتخار، خلاصه ای از مطالبی که میخواد در مستر کلاس آموزش بده رو با شما به اشتراک میگذاره. اصول اولیه ی آشپزی که به شما این توانایی رو میده که توی آشپزخونه ی خودتون بهترین غذاها رو درست کنید.

جزئیات بخش آشپزخانه: وسایل لازم

درس ۰۲
قبل از اینکه شروع به آشپزی کنید، بدونید که همیشه باید چه ابزارهایی رو در آشپزخونه داشته باشید؟ از کارد گرفته تا همزن

جزئیات بخش آشپزخانه: مواد لازم

درس ۰۳
مواد اصلی ای که لازمه به عنوان چاشنی به هر غذایی اضافه کنید رو بشناسید و نحوه استفاده از آن ها را در کلاس آنلاین آموزش آشپزی با سبزیجات توماس کلر بیاموزید.

جزئیات بخش آشپزخانه: ظروف لازم

درس ۰۴
وضعیت ترتیباب آشپزخانه رو با یاد گرفتن اینکه چه ظروفی برای هر غذایی لازمه، به پایان ببرید. علاوه بر این، آشپز کلر بهتون نشون میده که چطور از به هم ریختگی آشپزخونه تون با وسایل غیرضروری جلوگیری کنید.

خاستگاه مواد

درس ۰۵
معنای واقعی غذای محلی، ارگانیک و پایدار چیه؟ آشپز کلر به تعریف این عبارات می پردازه و در این باره صحبت می کنه که چطور مواد لازم برای غذا رو انتخاب می کنه.

سبزیجات: مقدمه

درس ۰۶
سبزیجات منبع الهام بخشی برای آشپز کلر هستن. اون در اینجا شما رو با چند تا ترکیب از اون ها آشنا میکنه که باعث میشن توی هر فصلی از طعم غذاتون لذت ببرید.

یه قابلمه ی بزرگ مارچوبه ی بلانش شده

درس ۰۷
بلانش کردن (جوشاندن و بعد در یخ فرو بردن) باعث میشه سبزیجاتتون تازه و خوش طعم بمونن. تکنیک های آشپز کلر رو یاد بگیرید و ببینید از چه ابزارهایی برای پوست کندن مارچوبه استفاده میکنه.

هویج با شیره ی شکر

درس ۰۸
آشپز کلر به شما یاد میده چطور با استفاده صیقل دادن، شیرینی طبیعی هویج رو ازش خارج کنید

گوجه های پوست کنده

درس ۰۹
ببینید آشپز کلر چطور با پوست کندن گوجه ها، اونا رو برای استفاده در سالاد، سس و ساندویچ آماده میکنه

کنگر فرنگی پخته

درس ۱۰
درست کردن کنگر فرنگی به صبر و تمرین نیاز داره، اما آشپز کلر در دوره آموزش آشپزی با سبزیجات مسترکلاس بهتون نشون میده که چطور مواد اولیه رو تبدیل به غذاهای خوشمزه و مختلف کنید.

پوره ی سیب زمینی

درس ۱۱
نباید پوره ی سیب زمینی فرانسوی رو با سیب زمینی له شده اشتباه بگیرید. یاد بگیرید چطور این غذای شیک رو درست کنید. کارتون رو با انتخاب نوع مناسب سیب زمینی شروع کنید.

ترشی انداختن

درس ۱۲
با یاد گرفتن درست ترشی انداختن، از طعم سبزیجات فصلی در کل سال لذت ببرید.

پوره ی هویج وحشی (زردک)

درس ۱۳
درست کردن پوره ی هویج وحشی که یه جور گیاه ریشه ای کمتر شناخته شده هست رو یاد بگیرید. آشپز کلر عاشق اونه.

پختن بادمجان و سیر

درس ۱۴
آشپز کلر به شما یاد میده چطور بادمجان رو آرام و به مدت طولانی بپزید. این شیوه معمولا برای پختن گوشت اردک استفاده میشه تا غذا چرب و آبدار بشه.

سرخ کردن کدو

درس ۱۵
با این فنون یاد بگیرید که چطور طعم سبزیجات تابستانی معمول رو بهتر کنید.

پختن چغندر

درس ۱۶
تکنیک های آشپز کلر برای پختن چغندر، جوری که طعم و رنگ مواد اصلیش کم نشه رو یاد بگیرید.

تخم مرغ ها: مقدمه

درس ۱۷
آشپز کلر عاشق کار کردن با تخم مرغ هست. او در این باره صحبت میکنه که چرا تخم مرغ، ترکیب محبوبش هست و راه های مختلفی که برای استفاده از تخم مرغ میشه به کار برد رو توضیح میده.

سس مایونز

درس ۱۸
مایونز خانگی، لذیذ و پر انرژیه و خیلی جاها به کارتون میاد. این سس، پایه ی خیلی از سس های دیگه هست. ببینید آشپز کلر اون رو چطور درست می‌کنه.

سس هلندایز

درس ۱۹
به نظر آشپز کلر، سس هلندایز یه سس خاصه. اون بهتون یاد میده که چطور درستش کنید و کنار غذاتون سرو کنید.

کرم کاستارد

درس ۲۰
کرم کاستارد، یکی از دسرهای محبوب آشپز کلر هست. یاد بگیرید چطور یه کاستارد وانیلی سنتی رو بدون اینکه ببنده، درست کنید.

مرینگ

درس ۲۱
با باقیمانده ی سفیده ی تخم مرغی که برای سس استفاده کردید ، یه دسر شیرین و خوشگل درست کنید که دوستان و خانواده تون رو سر ذوق بیاره.

تخم مرغ آب پز

درس ۲۲
آشپز کلر روزش رو با تخم مرغ آب پز شروع میکنه. چند تا متغیر هستن که موقع آب پز کردن تخم مرغ حائز اهمیت هستن: اندازه ی تخم مرغ، میزان حرارت و اندازه ی قابلمه. آشپز کلر به شما یاد میده که چطور با توجه به ذائقه تون، تخم مرغ رو آب پز کنید.

خاگینه

درس ۲۳
آشپز کلر دو روش رو برای درست کردن خاگینه به شما یاد میده. یکی روشی که مادرش اون ها رو درست می کرد و دیگری روشی که در فرانسه آموخته.

تخم مرغ آب پز بدون پوست

درس ۲۴
آشپز کلر بهتون نشون میده که آب پز کردن تخم مرغ بدون پوست چقدر راحته و دست آخر تبدیل به یه غذای موقر و رضایت بخش میشه.

املت

درس ۲۵
با درست کردن یه املت خوشگل، نرم و طلایی با یه سری مواد ساده و کلاسیک، یه تغییر مثبت توی صبحونه تون ایجاد کنید.

پاستا: مقدمه

درس ۲۶
وقتی آشپز کلر،آشپزی کلاسیک فرانسوی رو یاد گرفت، خیلی به پاستا درست کردن علاقمند شد. یاد بگیرید چه جوری پنج تا ماده ی ساده رو به یه خمیر پاستای همه کاره تبدیل کنید.

خمیر پاستا

درس ۲۷
از آشپز کلر بیاموزید که چه موقع متوجه میشیم خمیر آماده شده. آشپز کلر این کار رو از یه مادربزرگ ایتالیایی یاد گرفته.

پاستا اگنولوتی

درس ۲۸
آشپز کلر روش درست کردن پاستا همراه با سس رو به شما یاد میده.

پاستا اگنولوتی با نخود فرنگی و بیکن

درس ۲۹
در کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات سرآشپز کلر یاد بگیرید چطور یه غذای ترکیبی با اگنولیتی درست کنید و اون رو با نخودفرنگی، بیکن و پنیر پارمزان خوشمره تکمیل کنید.

اسپاگتی الا چیتارا و کاواتلی

درس ۳۰
آشپز کلر در کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات بهتون نشون میده که چطور با یه کم صبر و حوصله دو جور پاستا درست کنید و به نتیجه ای رضایت بخش دست پیدا کنید.

اسپاگتی اگلیو الیو

درس ۳۱
مواد اولیه ی این غذا خیلی ساده هستن اما طرز تهیه اش اصلاح شده. پاستای خونگی خودتون رو همراه با سیر، روغن زیتون و خاویار بوتارگا میل کنید.

پاستا فتوچینی

درس ۳۲
آشپز کلر بهتون نشون میده که چطور این دو نوع پاستای کلاسیک رو درست کنید و مطمئن باشید که ورقه های پاستاتون نرم می مونن.

گنوچی (کوفته سیب زمینی ایتالیایی)

درس ۳۳
درست کردن کوفته ی سیب زمینی ایتالیایی رو یاد بگیرید. آشپز کلر بهتون نشون میده که چطور متوجه بشید از مقدار صحیحی از مواد اولیه استفاده کردید.

گنوچی با سس پومودورو

درس ۳۴
سس پومودورو، زود آماده میشه و خیلی هم خوشمزه است. ٱشپز کلر روش درست کردن این سس رو که از آشپزهای سرشناس دیگه یاد گرفته بهتون آموزش میده.

شش قانون برای موفقیت

درس ۳۵
شش قانونی که برای موفقیت اولیه آشپز کلر در حرفه اش، حیاتی بودن رو یاد بگیرید. علاوه بر این بیاموزید که چطور این قوانین رو در آشپزی حرفه ای یا خانگی به کار ببندید.

اصول ضروری

درس ۳۶
آشپز کلر، اصول شخصی خودش در مورد آشپزی رو به جوانان گوشزد میکنه و باور داره که با غذای خوب میتونیم محیط مساعدی برای پرورش عزیزانمون فراهم کنیم.
توماس کلر
آموزش تکنیک های آشپزی ۱

توماس کلر

آموزش تکنیک های آشپزی ۱

۳۶ درس

از سرآشپز پرافتخار و مالک رستوران فرنچ لاندری، مهارت‌های پختن سبزیجات و تخم‌مرغ و همچنین درست کردن پاستا از ابتدای امر را یاد بگیرید.

٪۱۰۰ انحصاری

با ویدیوهای اختصاصی آموزش آشپزی با سبزیجات و یک کتاب آشپزی قابل دانلود شروع به کار کنید. در حالی که آشپزی می‌کنید ویدیوها را تماشا کنید. بر روی تلفن همراه یا رایانه خود شروع به یادگیری کنید.

خرید تمامی کلاس ها
با خرید اشتراک سالیانه به این کلاس نیز دسترسی دارید
 ۱۰۰.۰۰۰ تومان برای زیرنویس فارسی و انگلیسی
دسترسی مادام العمر به محتوای دوره

قسمت یکم کلاس

ویدئو کامل قسمت یکم و موضوعات کلاس را ببینید

مهارت‌های بنیادین. غذای عالی و لذیذ.

آموزش آشپزی با سبزیجات را با توماس کلر که یک سرآشپز، راه انداز رستوران و نویسنده کتاب های آشپزی است بیاموزید. این سرآشپز آمریکایی ۶۳ ساله یک بار در سال ۱۹۹۶ عنوان «بهترین سرآشپز کالیفرنیا» و یک بار در سال ۱۹۹۷ عنوان «بهترین سرآشپز ایالات متحده» را به خود اختصاص داده است. توماس اولین سرآشپز آمریکایی دارای چندین امتیاز سه ستاره میشلین است. سرآشپز اصلی رستوران کالیفرنیایی The French laundry در اولین کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات آنلاین ۲۲ قسمتی خود مبانی اساسی آشپزی را به شما می آموزد. اداره وسایل آشپزخانه، آماده سازی مواد اولیه (مثل سبزیجات، تخم مرغ ها، و پاستا) و دانش آشپزی را از وی بیاموزید. مهارت و اعتماد به نفسی کسب کنید که امکان تبیین کامل ترین دستورهای پخت را به شما بدهد.

هر زمان، هرجا

با شرایط خودتان، با روند خودتان، روی موبایل، دسکتاپ، لپ تاپ و یا تلوزیون هوشمند بیاموزید

۱۱۹ صفحه کتاب کار

یک کتاب آشپزی قابل دانلود به همراه مباحث کلاسی ارائه می‌شود که شامل جمع‌بندی دروس، دستورالعمل‌های آشپزی، لیست لوازم مورد نیز و راهنماها می‌شود.

۳۶ درس ویدیویی

در آشپزخانه به سرآشپز توماس کلر ملحق شوید تا مهارت‌های لازم برای طبخ سبزیجات، تخم‌مرغ و پاستا را در کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات وی بیاموزید.
دانشجویان به مسترکلاس میانگین نمره 4.7 از 5 ستاره را داده اند
ما رضایت 100% را برای تمامی خریدها ضمانت می کنیم

برنامه درسی

۰۱

معارفه

با مربی جدیدتون آشنا بشید، آشپز توماس کلر. این آشپز پرافتخار، خلاصه ای از مطالبی که میخواد در مستر کلاس آموزش بده رو با شما به اشتراک میگذاره. اصول اولیه ی آشپزی که به شما این توانایی رو میده که توی آشپزخونه ی خودتون بهترین غذاها رو درست کنید.

۰۲

جزئیات بخش آشپزخانه: وسایل لازم

قبل از اینکه شروع به آشپزی کنید، بدونید که همیشه باید چه ابزارهایی رو در آشپزخونه داشته باشید؟ از کارد گرفته تا همزن

۰۳

جزئیات بخش آشپزخانه: مواد لازم

مواد اصلی ای که لازمه به عنوان چاشنی به هر غذایی اضافه کنید رو بشناسید و نحوه استفاده از آن ها را در کلاس آنلاین آموزش آشپزی با سبزیجات توماس کلر بیاموزید.

۰۴

جزئیات بخش آشپزخانه: ظروف لازم

وضعیت ترتیباب آشپزخانه رو با یاد گرفتن اینکه چه ظروفی برای هر غذایی لازمه، به پایان ببرید. علاوه بر این، آشپز کلر بهتون نشون میده که چطور از به هم ریختگی آشپزخونه تون با وسایل غیرضروری جلوگیری کنید.

۰۵

خاستگاه مواد

معنای واقعی غذای محلی، ارگانیک و پایدار چیه؟ آشپز کلر به تعریف این عبارات می پردازه و در این باره صحبت می کنه که چطور مواد لازم برای غذا رو انتخاب می کنه.

۰۶

سبزیجات: مقدمه

سبزیجات منبع الهام بخشی برای آشپز کلر هستن. اون در اینجا شما رو با چند تا ترکیب از اون ها آشنا میکنه که باعث میشن توی هر فصلی از طعم غذاتون لذت ببرید.

۰۷

یه قابلمه ی بزرگ مارچوبه ی بلانش شده

بلانش کردن (جوشاندن و بعد در یخ فرو بردن) باعث میشه سبزیجاتتون تازه و خوش طعم بمونن. تکنیک های آشپز کلر رو یاد بگیرید و ببینید از چه ابزارهایی برای پوست کندن مارچوبه استفاده میکنه.

۰۸

هویج با شیره ی شکر

آشپز کلر به شما یاد میده چطور با استفاده صیقل دادن، شیرینی طبیعی هویج رو ازش خارج کنید

۰۹

گوجه های پوست کنده

ببینید آشپز کلر چطور با پوست کندن گوجه ها، اونا رو برای استفاده در سالاد، سس و ساندویچ آماده میکنه

۱۰

کنگر فرنگی پخته

درست کردن کنگر فرنگی به صبر و تمرین نیاز داره، اما آشپز کلر در دوره آموزش آشپزی با سبزیجات مسترکلاس بهتون نشون میده که چطور مواد اولیه رو تبدیل به غذاهای خوشمزه و مختلف کنید.

۱۱

پوره ی سیب زمینی

نباید پوره ی سیب زمینی فرانسوی رو با سیب زمینی له شده اشتباه بگیرید. یاد بگیرید چطور این غذای شیک رو درست کنید. کارتون رو با انتخاب نوع مناسب سیب زمینی شروع کنید.

۱۲

ترشی انداختن

با یاد گرفتن درست ترشی انداختن، از طعم سبزیجات فصلی در کل سال لذت ببرید.

۱۳

پوره ی هویج وحشی (زردک)

درست کردن پوره ی هویج وحشی که یه جور گیاه ریشه ای کمتر شناخته شده هست رو یاد بگیرید. آشپز کلر عاشق اونه.

۱۴

پختن بادمجان و سیر

آشپز کلر به شما یاد میده چطور بادمجان رو آرام و به مدت طولانی بپزید. این شیوه معمولا برای پختن گوشت اردک استفاده میشه تا غذا چرب و آبدار بشه.

۱۵

سرخ کردن کدو

با این فنون یاد بگیرید که چطور طعم سبزیجات تابستانی معمول رو بهتر کنید.

۱۶

پختن چغندر

تکنیک های آشپز کلر برای پختن چغندر، جوری که طعم و رنگ مواد اصلیش کم نشه رو یاد بگیرید.

۱۷

تخم مرغ ها: مقدمه

آشپز کلر عاشق کار کردن با تخم مرغ هست. او در این باره صحبت میکنه که چرا تخم مرغ، ترکیب محبوبش هست و راه های مختلفی که برای استفاده از تخم مرغ میشه به کار برد رو توضیح میده.

۱۸

سس مایونز

مایونز خانگی، لذیذ و پر انرژیه و خیلی جاها به کارتون میاد. این سس، پایه ی خیلی از سس های دیگه هست. ببینید آشپز کلر اون رو چطور درست می‌کنه.

۱۹

سس هلندایز

به نظر آشپز کلر، سس هلندایز یه سس خاصه. اون بهتون یاد میده که چطور درستش کنید و کنار غذاتون سرو کنید.

۲۰

کرم کاستارد

کرم کاستارد، یکی از دسرهای محبوب آشپز کلر هست. یاد بگیرید چطور یه کاستارد وانیلی سنتی رو بدون اینکه ببنده، درست کنید.

۲۱

مرینگ

با باقیمانده ی سفیده ی تخم مرغی که برای سس استفاده کردید ، یه دسر شیرین و خوشگل درست کنید که دوستان و خانواده تون رو سر ذوق بیاره.

۲۲

تخم مرغ آب پز

آشپز کلر روزش رو با تخم مرغ آب پز شروع میکنه. چند تا متغیر هستن که موقع آب پز کردن تخم مرغ حائز اهمیت هستن: اندازه ی تخم مرغ، میزان حرارت و اندازه ی قابلمه. آشپز کلر به شما یاد میده که چطور با توجه به ذائقه تون، تخم مرغ رو آب پز کنید.

۲۳

خاگینه

آشپز کلر دو روش رو برای درست کردن خاگینه به شما یاد میده. یکی روشی که مادرش اون ها رو درست می کرد و دیگری روشی که در فرانسه آموخته.

۲۴

تخم مرغ آب پز بدون پوست

آشپز کلر بهتون نشون میده که آب پز کردن تخم مرغ بدون پوست چقدر راحته و دست آخر تبدیل به یه غذای موقر و رضایت بخش میشه.

۲۵

املت

با درست کردن یه املت خوشگل، نرم و طلایی با یه سری مواد ساده و کلاسیک، یه تغییر مثبت توی صبحونه تون ایجاد کنید.

۲۶

پاستا: مقدمه

وقتی آشپز کلر،آشپزی کلاسیک فرانسوی رو یاد گرفت، خیلی به پاستا درست کردن علاقمند شد. یاد بگیرید چه جوری پنج تا ماده ی ساده رو به یه خمیر پاستای همه کاره تبدیل کنید.

۲۷

خمیر پاستا

از آشپز کلر بیاموزید که چه موقع متوجه میشیم خمیر آماده شده. آشپز کلر این کار رو از یه مادربزرگ ایتالیایی یاد گرفته.

۲۸

پاستا اگنولوتی

آشپز کلر روش درست کردن پاستا همراه با سس رو به شما یاد میده.

۲۹

پاستا اگنولوتی با نخود فرنگی و بیکن

در کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات سرآشپز کلر یاد بگیرید چطور یه غذای ترکیبی با اگنولیتی درست کنید و اون رو با نخودفرنگی، بیکن و پنیر پارمزان خوشمره تکمیل کنید.

۳۰

اسپاگتی الا چیتارا و کاواتلی

آشپز کلر در کلاس آموزش آشپزی با سبزیجات بهتون نشون میده که چطور با یه کم صبر و حوصله دو جور پاستا درست کنید و به نتیجه ای رضایت بخش دست پیدا کنید.

۳۱

اسپاگتی اگلیو الیو

مواد اولیه ی این غذا خیلی ساده هستن اما طرز تهیه اش اصلاح شده. پاستای خونگی خودتون رو همراه با سیر، روغن زیتون و خاویار بوتارگا میل کنید.

۳۲

پاستا فتوچینی

آشپز کلر بهتون نشون میده که چطور این دو نوع پاستای کلاسیک رو درست کنید و مطمئن باشید که ورقه های پاستاتون نرم می مونن.

۳۳

گنوچی (کوفته سیب زمینی ایتالیایی)

درست کردن کوفته ی سیب زمینی ایتالیایی رو یاد بگیرید. آشپز کلر بهتون نشون میده که چطور متوجه بشید از مقدار صحیحی از مواد اولیه استفاده کردید.

۳۴

گنوچی با سس پومودورو

سس پومودورو، زود آماده میشه و خیلی هم خوشمزه است. ٱشپز کلر روش درست کردن این سس رو که از آشپزهای سرشناس دیگه یاد گرفته بهتون آموزش میده.

۳۵

شش قانون برای موفقیت

شش قانونی که برای موفقیت اولیه آشپز کلر در حرفه اش، حیاتی بودن رو یاد بگیرید. علاوه بر این بیاموزید که چطور این قوانین رو در آشپزی حرفه ای یا خانگی به کار ببندید.

۳۶

اصول ضروری

آشپز کلر، اصول شخصی خودش در مورد آشپزی رو به جوانان گوشزد میکنه و باور داره که با غذای خوب میتونیم محیط مساعدی برای پرورش عزیزانمون فراهم کنیم.

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
100000
شروع کنید

منابع

کتاب کار کلاس

دانلود کرده و با کلاس همراهی کنید.

دانلود کتاب کار

برای دانلود باید دانشجوی این کلاس باشید.